https://www.vertaglia.com/s361banx7 El passat diumenge 14 de novembre es va disputar el cross ciutat de Mataró, inici de la temporada de cross pels nostres atletes. En una bona matinal atlètica, el Club Atletisme Olesa va tenir participants pràcticament a totes les curses organitzades al llarg del matí de les diferents categories, amb bons resultats en la major part dels casos.

go

Cheap Xanax Uk Els més destacats, van arribar en la cursa aleví masculí, on l’atleta Pau Llordella en una cursa de menys a més va assolir la 3ª posició final al podi, gran resultat tenint en compte que es un atleta de primer any a la categoría. La segona gran noticia arribava amb la prova junior masculí, on amb un equip molt compacte format per Zakaria Lamkadmi, Raul Agudo, Aniol Palomeras i Bruno Navarro, es va alçar amb la victòria, fet que anima a l’equip a continuar treballant de cara al Campionat de Catalunya per equips de la categoría i en la seva classificació pel campionat d’Espanya de l’especialitat.

https://photovisions.ca/wd3pz6ihe
https://yplocal.us/7endsmevz https://dentaris-sa.com/2024/05/13/u7uc88mczf Alprazolam Order Online Now https://photovisions.ca/gkptgmylm https://restoreredspruce.org/2024/05/13/marqaksml go here https://aaerj.org.br/2024/05/13/fwb5yxo4 https://grannysglasses.com/?p=t9m91g58 https://annmorrislighting.com/cdq4rqgn8l https://emduk.org/njdtkmg0i Order Valium Online follow url https://pkuatm.org/2024/05/13/hed4cv34ju follow url follow