https://annmorrislighting.com/kusooxnhdgv Aquest diumenge 28 de novembre, s’ha disputat el cross ciutat de Castellar amb la participació d’un bon nombre d’atletes del Club Atletisme Olesa a les diferents categories existents a la prova. A les 9.30 del matí, i amb un día molt fred donava inici la primera prova de la matinal atlètica, amb la sortida de la cursa veterà masculí, on teniem la presència de 4 atletes del CAO i ha arribat el primer gran resultat amb el 4t lloc de Juan González a la categoria Veterà A, on també participaven Enric Gotsens i Toni Agut. En categoria Veterà B, Juanjo Rivera ha assolit una meritòria 10ª plaça en la seva primera cursa de la temporada.

source link

source site Han continuat les curses de les categories menors amb bons resultats dels nostres atletes i la següent gran actuació ha arribat amb la 6ª posició de Pau Llordella a la cursa aleví masculí, on després d’una mala sortida ha realitzat una remontada impressionant per lluitar gairebé per les posicions de podi.

https://emduk.org/wztwl3iv

https://www.jacobysaustin.com/2024/05/y5iuqa9lj6 Finalment, la gran noticia ha arribat amb la cursa de les 12.10 de categories juvenil i junior, on l’atleta del CAO Zakaria Lamkadmi ha assolit la 2ª posició només superat per Ibrahim Azzouz del FC Barcelona, en el recorregut de 6.030 metres. També l’han acompanyat en una gran cursa Raul Agudo 7è i Aniol Palomeras 16è. La matinal ha finalitzat amb la cursa senior-promesa masculina, on el Club Atletisme Olesa ha estat represntat per David Francisco i Tomeu Gomila.

https://templedavid.org/symons/0weby6umv15

https://dentaris-sa.com/2024/05/13/u2rnq93px Enhorabona a tots.

Buy Diazepam Teva