follow site Ahir Dissabte dia 4 de Juliol, es va disputar a les pistes d’Atletisme de Granollers la https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/0zr9r4181 Jornada Final del Ct de Catalunya Cadet al Aire Lliure.

El Club Atletisme Olesa va tenir una de les seves representacions més nombroses, amb la participació de 5 atletes: L’ watch Olga Morraja a la prova de llançament de Cheap Generic Valium Online Disc, en https://grannysglasses.com/?p=3s53r2xs6s Víctor Rodríguez als source url 1000m.ll., la https://restoreredspruce.org/2024/05/13/t4978lv Carlota Lacort als https://www.jacobysaustin.com/2024/05/57cjnwj 300m.ll., en https://annmorrislighting.com/926bfxxda Pau Llordella als Buy Valium 5Mg Online Uk 1500m.obstacles i l’ Buy Generic Diazepam 10Mg Aina Cerdeira també als Buy Xanax Mexico Pharmacy 1500m.obstacles.

La jornada de matí es va començar amb la participació de l’ follow Olga. Després de realitzar un primer llançament per ajustar alguns aspectes tècnics, l’ https://dentaris-sa.com/2024/05/13/qfgzaijfx Olga va arriscar en el segon, realitzant un llançament ple d’elegància i precisió que va desplaçar el Disc fins a uns follow magnífics 32,45m, https://photovisions.ca/k4fpn1wj7 marca que suposava mínima per al Ct d’Espanya Cadet al Aire Lliure, a disputar el proper cap de setmana a Valladolid, i que ja li donaria la https://yplocal.us/q0rki2mnrf9 medalla de plata en aquest Campionat de Catalunya. Hem de recordar que fa dos mesos l’Olga va patir una greu fractura de fémur, fet que encara dona més valor a aquest esplèndid resultat.

El següent en saltar al sintètic va ser en Buy Xanax Powder Víctor. En una cursa disputada a ritme trepidant des del inici, en go to link Víctor es va situar a cua de grup tal i com ho havia acordat amb el seu entrenador. Va mantenir el ritme sense rebre cops i sense realitzar cap acceleració o desacceleració fins que, a 300m de meta quan encara estava situat en última posició, es va llençar a buscar la meta amb un excel·lent canvi de ritme on va superar diversos atletes fins a creuar la meta en una get link excel·lent 6a posició, amb una marca de Buy Alprazolam Online Overnight 2’45″45, el que també suposava https://grannysglasses.com/?p=fovb85h marca mínima per al proper Ct d’Espanya Cadet al Aire Lliure del proper cap de setmana a Valladolid.

Per tancar la jornada de matí vam comptar amb la participació de la go here Carlota. Situada al carrer 7 de la primera sèrie dels 300m.ll., la https://www.vertaglia.com/a9ej0whfs5 Carlota va realitzar una cursa molt valenta, sortint amb força des del primer metre, fet que la va col·locar en 4a posició de la seva sèrie, per davant de moltes rivals amb una MMP molt superior a la seva i assolint una nova source url MMP de 44″09. A més a més, aquesta marca la va col·locar en https://aaerj.org.br/2024/05/13/1xih9ho 10a posició de les 18 participants, un gran èxit partint de que https://www.jacobysaustin.com/2024/05/foon8s6k Carlota arribava a la final amb la 18a marca de les 18 participants.

Ja a la jornada de tarda, el primer en participar va ser en go to site Pau. En el que era la seva primera participació en una final de Ct de Catalunya Cadet, en watch Pau va realitzar una cursa de 1500.obstacles molt valenta, mostrant-se molt combatiu des del inici. Malauradament, no va ser un dia on l’acompanyessin les forces, i va haver de patir molt per a defensar una meritòria 9a posició. amb una marca de 4’56″95. De ben segur que l’any que ve, amb més experiència a la categoria, en follow site Pau assolirà grans resultats.

Per últim, l’ Buy Valium Mexico Aina va tenir una gran actuació en el que també era la seva primera participació en una final de Ct de Catalunya Cadet. Sortint decidida a lluitar de tu a tu amb les rivals candidates al podi, l’ go to site Aina es va situar a la part central del grup, controlant en tot moment a les seves rivals. Va haver-hi un inici lent de prova, fet que va provocar un canvi de ritme molt brusc a la meitat de la mateixa. Es van formar dos grups diferenciats en la lluita pel podi, amb dos rivals destacades per davant i un grup de 4 atletes situades entre la 3a i la 6a posició, on estava situada l’Aina. Va haver-hi una lluita aferrissada on finalment l’Aina va assolit una excel·lent 5a posició, amb una marca de source site 5’38″23, entrant molt a prop de la 4a classificada. Sense cap mena de dubte, un gran resultat que confirma la gran temporada feta per l’ click here Aina.

 

 

Moltes felicitats a tots per aquest magnífic resultat!