https://acatfcl.cat/8mroi44 Ahir Dissabte dia 4 de Juliol, es va disputar a les pistes d’Atletisme de Granollers la Jornada Final del Ct de Catalunya Cadet al Aire Lliure.

https://elmilanoreal.com/4fagnmr

https://aguasdeburgos.com/nk5bkk2 El Club Atletisme Olesa va tenir una de les seves representacions més nombroses, amb la participació de 5 atletes: L’ Olga Morraja a la prova de llançament de Disc, en https://elartedemedir.com/blog/l1ebk33i7 Víctor Rodríguez als 1000m.ll., la Ambien Cr Where To Buy Carlota Lacort als https://www.a-crear.com/s87ffyt990w 300m.ll., en https://dopsiurana.com/bwhiw22jz Pau Llordella als Buy Zolpidem Canada 1500m.obstacles i l’ https://culturviajes.org/2023/09/14/g0ni88q91c Aina Cerdeira també als https://artesaniadelapalma.com/ocdv9yv7qo 1500m.obstacles.

Order Ambien Cr La jornada de matí es va començar amb la participació de l’ Buy Ambien Online Reviews Olga. Després de realitzar un primer llançament per ajustar alguns aspectes tècnics, l’ https://aguasdeburgos.com/tv9gj79p1 Olga va arriscar en el segon, realitzant un llançament ple d’elegància i precisió que va desplaçar el Disc fins a uns magnífics 32,45m, https://araquealuminios.com/iqvawyj3 marca que suposava mínima per al Ct d’Espanya Cadet al Aire Lliure, a disputar el proper cap de setmana a Valladolid, i que ja li donaria la medalla de plata en aquest Campionat de Catalunya. Hem de recordar que fa dos mesos l’Olga va patir una greu fractura de fémur, fet que encara dona més valor a aquest esplèndid resultat.

El següent en saltar al sintètic va ser en https://artesaniadelapalma.com/h1qh773 Víctor. En una cursa disputada a ritme trepidant des del inici, en https://www.aytolardero.org/2023/09/14/drde4qr11y Víctor es va situar a cua de grup tal i com ho havia acordat amb el seu entrenador. Va mantenir el ritme sense rebre cops i sense realitzar cap acceleració o desacceleració fins que, a 300m de meta quan encara estava situat en última posició, es va llençar a buscar la meta amb un excel·lent canvi de ritme on va superar diversos atletes fins a creuar la meta en una https://acuasec.com/77h96pg4 excel·lent 6a posició, amb una marca de 2’45″45, el que també suposava https://www.jaumebalmes.com/e0m31ktcx marca mínima per al proper Ct d’Espanya Cadet al Aire Lliure del proper cap de setmana a Valladolid.

Per tancar la jornada de matí vam comptar amb la participació de la Is Buying Ambien Online Illegal Carlota. Situada al carrer 7 de la primera sèrie dels 300m.ll., la https://elartedemedir.com/blog/6gv5cu95a Carlota va realitzar una cursa molt valenta, sortint amb força des del primer metre, fet que la va col·locar en 4a posició de la seva sèrie, per davant de moltes rivals amb una MMP molt superior a la seva i assolint una nova Buying Ambien Online Overnight MMP de 44″09. A més a més, aquesta marca la va col·locar en https://elmilanoreal.com/4wza14w 10a posició de les 18 participants, un gran èxit partint de que Carlota arribava a la final amb la 18a marca de les 18 participants.

https://alfombrasbsb.com/4c76kwkxe8 Ja a la jornada de tarda, el primer en participar va ser en https://www.a-crear.com/bpnrq5xdai Pau. En el que era la seva primera participació en una final de Ct de Catalunya Cadet, en https://aguasdeburgos.com/byi2jq2 Pau va realitzar una cursa de 1500.obstacles molt valenta, mostrant-se molt combatiu des del inici. Malauradament, no va ser un dia on l’acompanyessin les forces, i va haver de patir molt per a defensar una meritòria 9a posició. amb una marca de 4’56″95. De ben segur que l’any que ve, amb més experiència a la categoria, en Pau assolirà grans resultats.

Per últim, l’ https://www.balantia.com/es/2ov3n6yuo Aina va tenir una gran actuació en el que també era la seva primera participació en una final de Ct de Catalunya Cadet. Sortint decidida a lluitar de tu a tu amb les rivals candidates al podi, l’ Cheap Zolpidem Online Aina es va situar a la part central del grup, controlant en tot moment a les seves rivals. Va haver-hi un inici lent de prova, fet que va provocar un canvi de ritme molt brusc a la meitat de la mateixa. Es van formar dos grups diferenciats en la lluita pel podi, amb dos rivals destacades per davant i un grup de 4 atletes situades entre la 3a i la 6a posició, on estava situada l’Aina. Va haver-hi una lluita aferrissada on finalment l’Aina va assolit una excel·lent 5a posició, amb una marca de https://alfombrasbsb.com/p78k0y6lt 5’38″23, entrant molt a prop de la 4a classificada. Sense cap mena de dubte, un gran resultat que confirma la gran temporada feta per l’ https://www.balantia.com/es/jdp4sc5 Aina.

https://www.jaumebalmes.com/itz2m01  

Zolpidem 10Mg Online Uk  

Buying Ambien In Canada Moltes felicitats a tots per aquest magnífic resultat!