Order Valium 10 Mg Uk Ahir Dissabte dia 4 de Juliol, es va disputar a les pistes d’Atletisme de Granollers la https://space1026.com/2024/01/5uy7hebt9o6 Jornada Final del Ct de Catalunya Cadet al Aire Lliure.

Buy Xanax 3Mg

https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/iz89zx13i El Club Atletisme Olesa va tenir una de les seves representacions més nombroses, amb la participació de 5 atletes: L’ https://therepairstore.ca/dcxp7jfgx3 Olga Morraja a la prova de llançament de Disc, en Víctor Rodríguez als Buy Valium Us 1000m.ll., la Carlota Lacort als 300m.ll., en https://mmopage.com/news/9paflv8342e Pau Llordella als 1500m.obstacles i l’ Buy Valium Cheap Online Uk Aina Cerdeira també als Buy Alprazolam Powder China 1500m.obstacles.

http://www.wowogallery.com/ifve7o0ytf8

https://fireheartmusic.com/wdqt8z9k3u La jornada de matí es va començar amb la participació de l’ Olga. Després de realitzar un primer llançament per ajustar alguns aspectes tècnics, l’ https://sieterevueltas.net/15pvxoh Olga va arriscar en el segon, realitzant un llançament ple d’elegància i precisió que va desplaçar el Disc fins a uns Buy Alprazolam Online Pharmacy magnífics 32,45m, Buy Carisoprodol Online Cheap marca que suposava mínima per al Ct d’Espanya Cadet al Aire Lliure, a disputar el proper cap de setmana a Valladolid, i que ja li donaria la https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/24ae2uex medalla de plata en aquest Campionat de Catalunya. Hem de recordar que fa dos mesos l’Olga va patir una greu fractura de fémur, fet que encara dona més valor a aquest esplèndid resultat.

https://www.prehistoricsoul.com/3ue5rvov4t El següent en saltar al sintètic va ser en Víctor. En una cursa disputada a ritme trepidant des del inici, en Buy Real Soma Online Víctor es va situar a cua de grup tal i com ho havia acordat amb el seu entrenador. Va mantenir el ritme sense rebre cops i sense realitzar cap acceleració o desacceleració fins que, a 300m de meta quan encara estava situat en última posició, es va llençar a buscar la meta amb un excel·lent canvi de ritme on va superar diversos atletes fins a creuar la meta en una http://www.wowogallery.com/owj6xt3dw excel·lent 6a posició, amb una marca de Buy Xanax 10 Mg 2’45″45, el que també suposava marca mínima per al proper Ct d’Espanya Cadet al Aire Lliure del proper cap de setmana a Valladolid.

https://masterfacilitator.com/tg9z8b2ywzw Per tancar la jornada de matí vam comptar amb la participació de la Carlota. Situada al carrer 7 de la primera sèrie dels 300m.ll., la https://equinlab.com/2024/01/18/q7p6h1zpoak Carlota va realitzar una cursa molt valenta, sortint amb força des del primer metre, fet que la va col·locar en 4a posició de la seva sèrie, per davant de moltes rivals amb una MMP molt superior a la seva i assolint una nova https://serenityspaonline.com/aa96gcp7o MMP de 44″09. A més a més, aquesta marca la va col·locar en https://modaypadel.com/shpgz5c0 10a posició de les 18 participants, un gran èxit partint de que Buy Diazepam Legally Uk Carlota arribava a la final amb la 18a marca de les 18 participants.

Buy Xanax In Uk Ja a la jornada de tarda, el primer en participar va ser en Pau. En el que era la seva primera participació en una final de Ct de Catalunya Cadet, en Buy Valium 1000 Pau va realitzar una cursa de 1500.obstacles molt valenta, mostrant-se molt combatiu des del inici. Malauradament, no va ser un dia on l’acompanyessin les forces, i va haver de patir molt per a defensar una meritòria 9a posició. amb una marca de 4’56″95. De ben segur que l’any que ve, amb més experiència a la categoria, en https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/cnlkwnc Pau assolirà grans resultats.

https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/u5l0svf7k1 Per últim, l’ Cheap Valium Buy Aina va tenir una gran actuació en el que també era la seva primera participació en una final de Ct de Catalunya Cadet. Sortint decidida a lluitar de tu a tu amb les rivals candidates al podi, l’ https://www.prehistoricsoul.com/3ue5rvov4t Aina es va situar a la part central del grup, controlant en tot moment a les seves rivals. Va haver-hi un inici lent de prova, fet que va provocar un canvi de ritme molt brusc a la meitat de la mateixa. Es van formar dos grups diferenciats en la lluita pel podi, amb dos rivals destacades per davant i un grup de 4 atletes situades entre la 3a i la 6a posició, on estava situada l’Aina. Va haver-hi una lluita aferrissada on finalment l’Aina va assolit una excel·lent 5a posició, amb una marca de 5’38″23, entrant molt a prop de la 4a classificada. Sense cap mena de dubte, un gran resultat que confirma la gran temporada feta per l’ https://mmopage.com/news/lx3a3s1l0n Aina.

https://sieterevueltas.net/3cln41p64lj  

https://gungrove.com/uq1m3rzw

https://space1026.com/2024/01/gx65wd9tw4  

Moltes felicitats a tots per aquest magnífic resultat!