source url Les últimes dues setmanes l’activitat dels atletes i runners del Club Atletisme Olesa s’ha centrat  en el  go to site Campionat d’Espanya de 10 Km en Ruta Absolut i Veterà, en el   get link Trail de les Ermites d’Olesa.

https://restoreredspruce.org/2024/05/13/bqqxi7mv  

source site El passat Dissabte  18 d’Abril va ser la data escollida per la RFEA per a la cel·lebració del  Cheap Roche Valium Campionat d’Espanya de 10 Km en Ruta Absolut i Veterà, conjuntament amb la Rexona Street Run Albacete.

see  

Buying Diazepam Online Per part del Club Atletisme Olesa vam comptar amb la participació de la nostra millor atleta de ruta, la https://annmorrislighting.com/1jop9c5 Sara Prescolí Pacheco. Malauradament uns inoportuns problemes respiratoris van obligar-la a abandonar al km3 de la cursa, deixant-la sense opcions de finalitzar la prova. De ben segur que als pròxims esdeveniments tindrem bones noticies en forma de grans resultats per part de la nostra corredora.

https://aguasamazonicas.org/52c2ixodgm Diumenge dia 19 d’Abril es va disputar la primera edició del  Order Valium Online India Trail de les Ermites d’Olesa, amb dues curses de 11 i 25km respectivament.

https://pkuatm.org/2024/05/13/lgmoa9u1o6 El Club Atletisme Olesa va comptar amb una nombrosa participació a ambdues curses, destacant la enter site 1a posició a la categoria Cheap Xanax Bars For Sale veterà femení de la cursa d’ https://emduk.org/tr6q8zrk 11km per a https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/z725apap1a Cristina Rebull Santos, la https://www.vertaglia.com/8guem6k19ye 1a posició local pa la cursa d’ https://photovisions.ca/0vvvdxj 11km per a Feliciano García Bautista i la source site 2a posició absoluta i https://grannysglasses.com/?p=jlwruztgo 1a local per a enter Nuria Puigventós Oliver a la cursa de source link 25km.

https://www.vertaglia.com/57dp43bri Destacar també la see 2a posició Absoluta i 1a posició local de l’ Buy Xanax Xr Online Albert Viñau a la cursa de go site 25km.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Cursa d’11km:

http://resultats.championchip.cat/resultats/i-trail-ermites-olesa-11k

Cursa de 25km:

http://resultats.championchip.cat/resultats/i-trail-ermites-olesa-25

 

Per últim, aquest Dissabte dia 25 d’Abril el Club Atletisme Olesa ha pres part al  https://aaerj.org.br/2024/05/13/mjdlegpf8fx 3r Trofeu de Promoció del Baix Llobregat – GP Fira dels Espàrrecs, a l’estadi de la Bòbila de Gavà here

Aquesta és una competició on competeixen equips amb representació a les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, tant en categoria Femenina com Masculina i on és realitza una classificació final conjunta mitjançant les puntuacions obtingudes a totes les proves disputades.

El Club Atletisme Olesa, amb les baixes d’última hora de l’Olga Morraja (amb una fractura de fèmur) i alguns atletes alevins i infantils, va realitzar una gran jornada, posant car el podi i finalitzant en una https://dentaris-sa.com/2024/05/13/vop0keot22 excel·lent 3a posició.

 

Els resultats complets són els següents:

follow url CA GAVÀ A: 136 punts
Buy Xanax Reviews MARTORELL AC: 122 punts
Buy 20 Mg Valium CA OLESA: 106 punts
follow site CA GAVÀ B: 85 punts
https://templedavid.org/symons/dgxhgrr CA SANT BOI: 65 punts
Podeu consultar els resultats individuals al següent enllaç:
http://www.fcatletisme.cat/Promocio/promocio2015/resultrofeuesparrecsgava250415.pdf
Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits.