El passat Dissabte dia 6 de Juliol es va disputar a Granollers el Campionat d’Espanya Cadet al Aire Lliure. El Club Atletisme Olesa va estar representat per la saltadora de perxa Tania del Cerro Vilalta.

En el que suposava el seu debut en un Campionat d’Espanya, Tania va assolir una meritòria 11ª posició amb una marca de 2,75. Aquesta ha estat una magnífica experiència per la Tania, en una temporada on aspirava arribar a realitzar la mínima per al campionat i que ha solventat amb una magnífica marca personal de 3,05m en el seu primer any a la categoria.

Desde el CAO volem donar la més sincera enhorabona a aquesta prometedora atleta i convidar-la a seguir entrenant de forma regular i disciplinada per tal d’assolir un rendiment encara millor.

En el que pertany a la resta de l’activitat del club, durant les últimes setmanes s’han anat disputant diverses competicions de pista i ruta amb la participació de diversos atletes i runners del CAO. Aquest és el resum de resultats per ordre cronològic.

Divendres 28 de Juny  de 2013:

7è Critèrium de 1000m de Granollers.

Sara Prescolí Pacheco: 3’19″XX, el que suposa una nova MMP.

Mireia Cano Nieto: 3’35″XX, el que suposa una nova MMP.

Diumenge 30 de Juny  de 2013:

Cursa de la Villa Olímpica (10km). Destacar que la cursa es va disputar amb una elevada humitat relativa, a més a més de la 8a posició a la classificació general (2a veterana F35) per a Sara Prescolí.

00034 Oliver Galindo Luque 00:36:18
00206 Sara Prescoli 00:40:54
00508 Mireia Cano Nieto 00:44:41
00670 Isaac Hernandez Rubio 00:45:45

6 de Juliol de 2013:

VIII Meeting català d’atletes veteranes i veterans.

1500m.ll.

Sara

Prescoli Pacheco

CA Olesa

5′

10”

82 (MMP)

5000m.ll.

Oliver

Galindo Luque

CA Olesa

18′

08”

05

Francisco

Fernández Garzón

CA Olesa

19′

49”

98

10 de Juliol de 2013:

Critèrium Josep Campany.

Llançament de disc.

Adriana Morraja Mostazo, 6a classificada amb una marca de 24,47m.

1500,.ll.

Sara Prescolí Pacheco, 3a classificada a la 2a sèrie amb una marca de 5:12.04.

Mireia Cano Nieto, 6a classificada a la 2a sèrie amb una marca de 5:37.63, el que suposa una nova MMP.

Moltes felicitats a tots per el bon rendiment demostrat durant tota la temporada.