http://www.wowogallery.com/922xwaks El passat Diumenge 28 d’Octubre es va disputar a les pistes d’atletisme “les Planes” la segona jornada del campionat escolar d’atletisme.

Cheap Brand Xanax  

Buy Generic Diazepam En un matinal marcada per el fort vent i el descens de les temperatures, un bon grapat de joves olesans van disputar les respectives proves de pista programades per la jornada.

 

https://mmopage.com/news/fiwevm1n Destacar com a data positiva que amb la inscripció de nous participants en aquesta jornada és va a arribar a la important xifra de https://fireheartmusic.com/ddztsq0g 640 inscrits en el que va de campionat.

 

https://manabernardes.com/2024/il0624yc La classificació per col·legis està comandada per l’Escola Povill, seguida per l’Escola Josep Ferrà i amb l’Escola Daina Isard a la tercera posició.

https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/6m6l2n11e La classificació per Instituts està comandada per l’IES Creu de Saba, seguit de l’Escola Povill i de l’Escola Daina Isard.

https://serenityspaonline.com/8rvoy74pg  

Després de la suspensió de la prova de cros programada per al dia 21 d’Octubre per les inclemències del temps, la nova data de cel·lebració de la prova queda establerta per al proper Order Xanax Uk Diumenge 23 de Decembre.

A més a més de les proves escolars hi haurà una cursa per a pares i mares, i una altre prova de categoria OPEN per a qui vulgui experimentar una prova de més distància.

Buy Xanax Pills  

Us esperem a tots per gaudir d’una jornada d’autèntic cros per a totes les edats!!!

https://gungrove.com/hlwfz32gf  

 

Resultats 2ª Jornada