El passat Diumenge 28 d’Octubre es va disputar a les pistes d’atletisme “les Planes” la segona jornada del campionat escolar d’atletisme.

En un matinal marcada per el fort vent i el descens de les temperatures, un bon grapat de joves olesans van disputar les respectives proves de pista programades per la jornada.

Destacar com a data positiva que amb la inscripció de nous participants en aquesta jornada és va a arribar a la important xifra de 640 inscrits en el que va de campionat.

La classificació per col·legis està comandada per l’Escola Povill, seguida per l’Escola Josep Ferrà i amb l’Escola Daina Isard a la tercera posició.

La classificació per Instituts està comandada per l’IES Creu de Saba, seguit de l’Escola Povill i de l’Escola Daina Isard.

Després de la suspensió de la prova de cros programada per al dia 21 d’Octubre per les inclemències del temps, la nova data de cel·lebració de la prova queda establerta per al proper Diumenge 23 de Decembre.

A més a més de les proves escolars hi haurà una cursa per a pares i mares, i una altre prova de categoria OPEN per a qui vulgui experimentar una prova de més distància.

Us esperem a tots per gaudir d’una jornada d’autèntic cros per a totes les edats!!!