La nostra participació en ruta ha estat molt diversa els últims cap de setmana. Els atletes del CAOlesa  han competit en CX Cursa del Prat 10km, Igualada Urban Running Night Show i  XII Cursa Popular Can Mercader-Almeda.

Els Resultats més destacats venen de la mà de la ja coneguda Sara Prescolí, que va quedar en una meritòria 4rta posició de la general femenina amb 38’35” en la cursa de la capital de l’Anoia, i  2a en els 5km de Can Mercader amb un temps de 18’53”.

També en la Igualada Urban Running Daniel Sánchez va aconseguir la 13a posició de la general amb un molt bon temps de 33’07”, així com Feliciano García que aconseguia marca personal i classificar-se com a  de la categoria Màster 1 amb un temps de 36’47”.

Podeu trobar tots els resultats en els següents enllaços:

CX Cursa del Prat 10km

Igualada Urban Running Night Show

XII Cursa Popular Can Mercader-Almeda

A més aquest diumenge 07 de Juny a les instal·lacions de les Bòbiles a Gavà s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Veterans amb també una bona participació d’atletes Olesans.

A Gavà, Sara Prescolí va tornar a fer de les seves i va quedar 3era de Catalunya en 5.000m FEM. AL 35-39 amb un temps de 19’25″03. Aquesta marca a més suposava una millora en el seu temps en pista de 16 segons.