Durant aquest cap de setmana s’ha estat disputant, a l’ https://artesaniadelapalma.com/dnsokqe9xbn Estadi  Iberoamericà d’Atletisme de Huelva, el  Campionat d’Espanya Cadet de pista al Aire Lliure.

https://www.a-crear.com/fjqgrimhpfl

https://www.aytoyuncler.com/2023/09/14/3aolc2w21s7 El Club Atletisme Olesa ha comptat amb la participació d’ Olga Morraja Mostazo a la prova de  https://elmilanoreal.com/ouitzuz Llançament de Disc.

https://www.jaumebalmes.com/2mg6y3d77 La seva actuació ha estat realment exquisida. Després de marcar un primer llançament nul, l’Olga ha assolit una marca de 32,25m al segon llançament, el que la col·locava en 6a posició, posició que assegurava la millora i que la introduïa de ple en la lluita per les primeres posicions.

Tot i això, l’Olga volia més. En el seu  4rt llançament a aconseguit fer volar el Disc fins als  34,44m, marca que a més de col·locar-la en 5a posició provisional, suposava Zolpidem Online Buy   https://dopsiurana.com/iw01yqm8 una nova MMP.

https://aguasdeburgos.com/9zt5nrigk

https://elmilanoreal.com/comws4s Finalment, després de realitzar un últim llançament nul (amb sensació de poder haver estat molt llarg) la rival del C.A.Gavà Elisa Verdaguer ha guanyat la 5a plaça.

https://www.aytolardero.org/2023/09/14/h1igc8x4do6

Desde el club volem fel·licitar a l’Olga per aquest magnífic resultat i encoratjar-la per a seguir treballant igual de motivada per poder assolir noves fites.

https://araquealuminios.com/4do2hraixu7

 

Buy Non-Generic Ambien Per altre banda, avui Diumenge s’ha disputat pels carrers de Barcelona la cursa  Cursa 10 Km de la Vila Olímpica – Barcelona.

https://elartedemedir.com/blog/9oy5ywf53b8 Per part del club hem tingut la representació de dos runners, en https://www.aytolardero.org/2023/09/14/5wsuxsp3l Miquel Puig i la https://aguasdeburgos.com/2z45r38td Sara Prescolí, destacant la 3a posició a la classificació General Femenina per a https://araquealuminios.com/tygmqg3 Sara amb un registre de https://acatfcl.cat/19cljva2n 39’46”, compartint podi amb dos atletes destacades dins el món del running català com Hasna Bahom i Inna Lebedieva.

https://aguasdeburgos.com/sss4a8l7