https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/09lw7ewvoh4 Durant aquest cap de setmana s’ha estat disputant, a l’ https://masterfacilitator.com/jg3jhkqf2yu Estadi  Iberoamericà d’Atletisme de Huelva, el  Campionat d’Espanya Cadet de pista al Aire Lliure.

El Club Atletisme Olesa ha comptat amb la participació d’ https://equinlab.com/2024/01/18/s3tiic4ys Olga Morraja Mostazo a la prova de  Llançament de Disc.

La seva actuació ha estat realment exquisida. Després de marcar un primer llançament nul, l’Olga ha assolit una marca de 32,25m al segon llançament, el que la col·locava en 6a posició, posició que assegurava la millora i que la introduïa de ple en la lluita per les primeres posicions.

Tot i això, l’Olga volia més. En el seu  4rt llançament a aconseguit fer volar el Disc fins als  Buy Xanax Uk Next Day Delivery 34,44m, marca que a més de col·locar-la en 5a posició provisional, suposava https://manabernardes.com/2024/fh4ipesq   https://modaypadel.com/rnki5hd una nova MMP.

Finalment, després de realitzar un últim llançament nul (amb sensació de poder haver estat molt llarg) la rival del C.A.Gavà Elisa Verdaguer ha guanyat la 5a plaça.

Desde el club volem fel·licitar a l’Olga per aquest magnífic resultat i encoratjar-la per a seguir treballant igual de motivada per poder assolir noves fites.

 

Per altre banda, avui Diumenge s’ha disputat pels carrers de Barcelona la cursa  https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/0q1ad7x Cursa 10 Km de la Vila Olímpica – Barcelona.

Per part del club hem tingut la representació de dos runners, en Miquel Puig i la http://www.wowogallery.com/2xk9k5bj Sara Prescolí, destacant la https://serenityspaonline.com/alx9pwgo3q 3a posició a la classificació General Femenina per a Sara amb un registre de 39’46”, compartint podi amb dos atletes destacades dins el món del running català com Hasna Bahom i Inna Lebedieva.