https://equinlab.com/2024/01/18/cyl2is4 Aquest cap de setmana l’activitat del Club Atletisme Olesa s’ha centrat a les competicions de Pista Coberta i Pista a l’Aire Lliure.

Cheap Xanax From Canada  

Dissabte dia 21 de Març, a Sabadell, s’ha disputat el https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/cbuo2n3a0v2 28è Ct d’Espanya Cadet en Pista Coberta amb la participació per part de la nostra entitat de l’ https://space1026.com/2024/01/x7o1nesl075 Olga Morraja Mostazo a la prova de http://www.wowogallery.com/ezi2m8mkwwi Llançament de pes.

https://space1026.com/2024/01/zcd3vsms90b  

https://sieterevueltas.net/wro3h4ykpw5 En un concurs on l’ Buying Diazepam Online Olga partia amb la 7a millor marca de les participants (11,15m) l’Olga realment ho ha brodat. Al seu primer llançament ja ha pulveritzat la seva MMP, enviant la bola a uns https://serenityspaonline.com/827i335h9yb excel·lents 11,58m, que la col·locaven provisionalment a la 3a posició. Amb aquest gran llançament l’Olga pràcticament s’assegurava passar a la millora, fet que ha motivat a la nostra atleta a arriscar per buscar millorar encara més el seu primer llançament. L’Olga ha realitzat un concurs molt regular a partir d’aquell moment, mantenint-se a la tercera posició fins l’últim llançament, on la llançadora del Lleida UA Alba Carrillo ha enviat la bola fins uns boníssims 11,95m, marca que desbancava a la nostra atleta de la plaça de podi que havia ocupat fins aquest últim llançament. La guanyadora de la prova ha estat Inés Álvarez de l’Oviedo At. amb una marca de 13,03m i la sots-campiona ha estat Mirta Valentina Fernández del CA Elche amb 12,68m.

Tot i això, s’ha de posar en valorar la gran millora de l’Olga en aquesta competició, fet que demostra la enorme capacitat competitiva d’aquesta jove esportista, que la fa treure el millor d’ella mateixa en els moments importants. De ben segur que aquest gran resultat serà un punt d’inflexió per ella per tal de seguir treballant de valent i buscar noves fites a les pròximes competicions a l’Aire Lliure. Moltes felicitats a l’Olga i al seu entrenador Noé Reina per la bona feina realitzada!

Cheap Valium Wholesale

https://serenityspaonline.com/4ps0ve4l  

També Dissabte 21, però a Olot, es va disputar el https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/nce0z35rbs Ct de Catalunya de 10000m en Pista a l’Aire Lliure. Per part del Club Atletisme Olesa vam comptar amb la representació de la Buy Actavis Valium Online Sara Prescolí Pacheco a la cursa https://sieterevueltas.net/pjcl8gnq Promesa/Senior/Veterà Femení i en Daniel Sánchez Espinosa a la cursa https://therepairstore.ca/mni83byfa Junior/ https://manabernardes.com/2024/e4pk1yvpq Promesa/ Senior Masculina.

En un entorn magnífic per a les proves de fons, la pluja va ser protagonista durant tota la tarda. Tot i això, els nostres atletes van tenir unes destacades actuacions. La primera en saltar a la pista va ser la https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/n4n7xog Sara. En una cursa valenta i lluitada des del primer metre, la nostra atleta va acabar assolint un registre de 39’57″55 ( MMP en pista) que suposava la 4a posició Absoluta a la cursa i la proclamava  alhora Campiona de Catalunya a la categoria Veterà F-35.

Per la seva part, en Dani va realitzar una cursa de llibre, establint un ritme constant des del principi de la cursa i sabent patir fins a l’últim metre finalitzant la cursa amb un registre de https://fireheartmusic.com/3mkk5dj 33’46″79 ( Buy Xanax Mexico MMP en pista i a 5″ de la seva MMP en Ruta) que suposava una meritòria Buy Generic Valium Online 10a posició absoluta ( Buy Daz Diazepam 6è Sènior).

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

http://www.fcatletisme.cat/Pairelliure/2015/resulcat10000al2015.pdf