https://annmorrislighting.com/248rh6ty9x2  

https://yplocal.us/pso8mw86kvm Aquest cap de setmana l’activitat del Club Atletisme Olesa s’ha centrat a les competicions de Pista Coberta i Pista a l’Aire Lliure.

Buy Diazepam Tablets  

Buy Valium Bulk Uk Dissabte dia 21 de Març, a Sabadell, s’ha disputat el source url 28è Ct d’Espanya Cadet en Pista Coberta amb la participació per part de la nostra entitat de l’ Buy Genuine Diazepam Olga Morraja Mostazo a la prova de https://www.vertaglia.com/h9964ekjnd Llançament de pes.

https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/0zr9r4181  

go site En un concurs on l’ https://yplocal.us/s2lruhgrey1 Olga partia amb la here 7a millor marca de les participants (11,15m) l’Olga realment ho ha brodat. Al seu https://annmorrislighting.com/od1ki7cl7in primer llançament ja ha pulveritzat la seva MMP, enviant la bola a uns here excel·lents 11,58m, que la col·locaven provisionalment a la 3a posició. Amb aquest gran llançament l’Olga pràcticament s’assegurava passar a la millora, fet que ha motivat a la nostra atleta a arriscar per buscar millorar encara més el seu primer llançament. L’Olga ha realitzat un concurs molt regular a partir d’aquell moment, mantenint-se a la tercera posició fins l’últim llançament, on la llançadora del Lleida UA Alba Carrillo ha enviat la bola fins uns boníssims 11,95m, marca que desbancava a la nostra atleta de la plaça de podi que havia ocupat fins aquest últim llançament. La guanyadora de la prova ha estat Inés Álvarez de l’Oviedo At. amb una marca de 13,03m i la sots-campiona ha estat Mirta Valentina Fernández del CA Elche amb 12,68m.

go here Tot i això, s’ha de posar en valorar la gran millora de l’Olga en aquesta competició, fet que demostra la enorme capacitat competitiva d’aquesta jove esportista, que la fa treure el millor d’ella mateixa en els moments importants. De ben segur que aquest gran resultat serà un punt d’inflexió per ella per tal de seguir treballant de valent i buscar noves fites a les pròximes competicions a l’Aire Lliure. Moltes felicitats a l’Olga i al seu entrenador Noé Reina per la bona feina realitzada!

Cheap Valium Canada

click here  

click També Dissabte 21, però a Olot, es va disputar el https://restoreredspruce.org/2024/05/13/h0xoarn65 Ct de Catalunya de 10000m en Pista a l’Aire Lliure. Per part del Club Atletisme Olesa vam comptar amb la representació de la Buy Real Xanax Bars Sara Prescolí Pacheco a la cursa go Promesa/Senior/Veterà Femení i en go Daniel Sánchez Espinosa a la cursa see url Junior/ https://dentaris-sa.com/2024/05/13/jwwyvxj5 Promesa/ https://emduk.org/xc02efrwzf Senior Masculina.

https://restoreredspruce.org/2024/05/13/68dwbmx1v0 En un entorn magnífic per a les proves de fons, la pluja va ser protagonista durant tota la tarda. Tot i això, els nostres atletes van tenir unes destacades actuacions. La primera en saltar a la pista va ser la go to site Sara. En una cursa valenta i lluitada des del primer metre, la nostra atleta va acabar assolint un registre de follow link 39’57″55 ( follow site MMP en pista) que suposava la follow url 4a posició Absoluta a la cursa i la proclamava  alhora https://aguasamazonicas.org/wh9nqk4 Campiona de Catalunya a la categoria Veterà F-35.

Per la seva part, en Dani va realitzar una cursa de llibre, establint un ritme constant des del principi de la cursa i sabent patir fins a l’últim metre finalitzant la cursa amb un registre de follow url 33’46″79 ( https://templedavid.org/symons/l2zwzlk1e MMP en pista i a 5″ de la seva MMP en Ruta) que suposava una meritòria source link 10a posició absoluta ( here 6è Sènior).

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

http://www.fcatletisme.cat/Pairelliure/2015/resulcat10000al2015.pdf