https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/5gsb6q6  

https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/lsmcgdn Ahir  Diumenge dia 19 d’Octubre es va disputar a les  pistes d’Atletisme de “Les Planes” la 2a jornada del  Buying Diazepam Uk Online XIVè Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

 

En una matinal amb un temps esplèndid, els joves olesans van poder gaudir d’una matinal excel·lent d’atletisme on tots ells van poder disputar aquelles especialitats que no havien realitzat a la primera jornada.

 

Buy Cheap Xanax Bars Online Durant la jornada es van presenciar proves amb un nivell realment excel·lent, amb dures pugnes per assolir una millor classificació final i, sobretot, moltes estones per conèixer nens i nenes d’altres escoles del municipi alhora que es vivencien les diferents especialitats atlètiques proposades per el Club Atletisme Olesa en aquestes jornades.

http://www.wowogallery.com/kza0bwi1una  

https://mmopage.com/news/3hg0pggtdxh La participació en aquesta segona jornada ha continuat augmentat, arribant al final de la mateixa amb un total de   Buy Soma Pills 622 atletes inscrits.

 

En el que pertoca als resultats d’aquesta primera jornada l’ https://manabernardes.com/2024/2xujp5fwjd1 Escola Povill lidera la  https://space1026.com/2024/01/p68eujcj0 classificació general amb  https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/jcbjwu6i9wg 234 punts, seguit de ben a prop per l’ Escola  Order Valium Xanax Online Daina Isard amb  https://sieterevueltas.net/q0wdhkzkt 187 punts i l’ https://mmopage.com/news/ohikyhwmiul Escola Josep Ferrà amb  171 punts.

https://therepairstore.ca/84cxsywx2nt A la https://therepairstore.ca/ez4g8a1 classificació per escoles de primària es situa al capdavant l’ Escola Povill amb https://fireheartmusic.com/8kaido07w0m 184 punts. A molt poca distància es situa en segona posició l’ Cheap Valium Canada Escola  Buy Shalina Diazepam Josep Ferrà amb https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/klij3c4 171, fet que pronostica una dura pugna a l’última jornada de Cros. En tercera posició es situa  https://modaypadel.com/aceli5os7s3 Daina Isard https://mmopage.com/news/edwx0tzpf  amb  https://sieterevueltas.net/5it7d16d5n8 140.

https://fireheartmusic.com/swzq3y4zxe A la classificació per instituts es situa al capdavant l’ https://masterfacilitator.com/bgc1028thg INS Creu de Saba amb  http://www.wowogallery.com/4rbj7pcpav 105 punts, amb una còmode distància sobre la segona posició corresponent a l’ INS Daniel Blanxart ( 53 punts) i l’ https://equinlab.com/2024/01/18/f6rhebe6810 Escola Povill ( 50 punts).

El campionat està arribant al seu final i ja només queda l’última jornada destinada al  Cros ( https://serenityspaonline.com/tg4pphj Jornada Final, 26 d’Octubre). En aquesta, totes aquelles persones vinculades a les escoles i instituts (ex-alumnes, pares, mares, mestres, alumnes de cicles o batxilletat…) podran sumar el seu granet de sorra amb la disputa del Buy Xanax Bulk 2n OPEN Olesà de Cros, sobre una https://therepairstore.ca/kskjmbgdhl distància de 5565m.

https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/r9ha4jp  

Moltes gràcies a tots per col·laborar en aquesta jornada.

https://modaypadel.com/m3vr4kt Esperem comptar amb la vostra participació a la jornada final.

https://sieterevueltas.net/7js2ms45j  

No us ho podeu perdre!

Us hi esperem!

 

Resultats 2a Jornada