Ahir Diumenge dia 19 d’Octubre es va disputar a les pistes d’Atletisme de “Les Planes” la 2a jornada del XIVè Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

 

En una matinal amb un temps esplèndid, els joves olesans van poder gaudir d’una matinal excel·lent d’atletisme on tots ells van poder disputar aquelles especialitats que no havien realitzat a la primera jornada.

 

Durant la jornada es van presenciar proves amb un nivell realment excel·lent, amb dures pugnes per assolir una millor classificació final i, sobretot, moltes estones per conèixer nens i nenes d’altres escoles del municipi alhora que es vivencien les diferents especialitats atlètiques proposades per el Club Atletisme Olesa en aquestes jornades.

 

La participació en aquesta segona jornada ha continuat augmentat, arribant al final de la mateixa amb un total de  622 atletes inscrits.

 

En el que pertoca als resultats d’aquesta primera jornada l’Escola Povill lidera la classificació general amb 234 punts, seguit de ben a prop per l’Escola Daina Isard amb 187 punts i l’Escola Josep Ferrà amb 171 punts.

A la classificació per escoles de primària es situa al capdavant l’Escola Povill amb 184 punts. A molt poca distància es situa en segona posició l’Escola Josep Ferrà amb 171, fet que pronostica una dura pugna a l’última jornada de Cros. En tercera posició es situa Daina Isard amb 140.

A la classificació per instituts es situa al capdavant l’INS Creu de Saba amb 105 punts, amb una còmode distància sobre la segona posició corresponent a l’INS Daniel Blanxart (53 punts) i l’Escola Povill (50 punts).

El campionat està arribant al seu final i ja només queda l’última jornada destinada al Cros (Jornada Final, 26 d’Octubre). En aquesta, totes aquelles persones vinculades a les escoles i instituts (ex-alumnes, pares, mares, mestres, alumnes de cicles o batxilletat…) podran sumar el seu granet de sorra amb la disputa del 2n OPEN Olesà de Cros, sobre una distància de 5565m.

 

Moltes gràcies a tots per col·laborar en aquesta jornada.

Esperem comptar amb la vostra participació a la jornada final.

 

No us ho podeu perdre!

Us hi esperem!

 

Resultats 2a Jornada