Avui Diumenge dia 7 de Desembre s’ha disputat als voltants de les Pistes d’Atletisme de Granollers el 48è Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers.

 

En una matinal freda des de primera hora el Club Atletisme Olesa ha desplaçat una nombrosa participació, amb presència a gairabé totes les curses del programa establert.

 

Els nostres atletes han donat una imatge esplèndida destacant la 1a posició de Sara Prescolí Pacheco a la categoria Veterà F-35, victòria assolida amb gran autoritat  imposant-se a la resta de rivals de forma molt clara.

 

També ha pujat al podi Mercedes Luque Martín, assolint la 2a posició a la categoria Veterà F-50.

 

A més a més, l’equip Veterà Femení ha assolit la victòria per equips en aquesta categoria.

 

 

Per part dels atletes pertanyents a l’Escola del Club Atletisme Olesa destacar la 9a plaça d’en Gerard Garcia a la categoria Infantil Masculí, realitzant una magnífica cursa en progressió i la posició de top-20 d’en Pau Llordella a la categoria Cadet Masculí amb una cursa realitzada amb gran intel·ligència durant tota la prova.

 

Podeu consultar els resultats complets a www.fcatletisme.cat.

 

A més a més, aquest Diumenge dia 7 el Club Atletisme Olesa també ha tingut participació a la Mitja Marató de Mataró. Per part del Club Atletisme Olesa han participat 4 atletes destacant una nova MMP per a en David Francisco amb 1h18’00, essent 39è a la classificació general. La resta de resultats dels atletes del CAO són els següents:

00039 David Francisco Castro C.A. OLESA 01:18:00 (MMP)
00123 Oliver Galindo Luque C.A. OLESA 01:22:48
00597 Sergio Cuevas C.A. OLESA 01:33:43
01601 Pedro Díaz Pérez C.A. OLESA 01:46:51

 

Moltes felicitats a tots per el gran esforç realitzat!