https://elartedemedir.com/blog/2p9v8bgw El passat Diumenge dia 6 d’Octubre es va disputar a la pista d’Atletisme “Les Planes” la https://www.jaumebalmes.com/e32ahzerbuw segona jornada del XIII Campionat Escolar d’Atletisme. En aquesta jornada va ser el torn de les proves de cros, amb una gran participació per part de totes les escoles del municipi.

https://dopsiurana.com/agyyfvq583y

Ambien Tablets Online En aquesta segona jornada, es va assolir el record d’inscripcions en aquest campionat, superant l’anterior record de 622 inscrits i deixant-lo en la https://www.aytolardero.org/2023/09/14/8pyky7luxi històrica xifra de https://dopsiurana.com/jnxjbpc6 747.

https://www.balantia.com/es/8ibqd0ks

 

La competició va tenir nous al·licients respecte d’altres anys com la inclusió de petits desnivells dins el propi circuit i la modificació de l’entrada i sortida de la pista en direcció al circuit annex, fet que va propiciar molt més espai per als avançaments i va minimitzar el risc d’ensopegades.

https://culturviajes.org/2023/09/14/vh5xm3a9un

Order Ambien Online Is It Legal A més a més, conjuntament amb aquesta competició, és va inaugurar la primera edició de l’ OPEN Olesà de Cros amb una més que destacable participació de 71 atletes que van recórrer els 5565m d’aquesta prova.

Buy Cheap Zolpidem Online

Després d’aquesta jornada la classificació per escoles de primària continua comandada per l’Escola Josep Ferrà, seguida de ben a prop per l’Escola Povill.

https://www.aytolardero.org/2023/09/14/i1qqzvci

https://acuasec.com/uszevl9zw A la classificació per Instituts, continua el lideratge de l’Institut Creu de Saba amb una còmoda avantatge  sobre l’Escola Povill.

https://araquealuminios.com/jvl5o7372q8

https://elmilanoreal.com/hu0efm2i A la classificació general la primera posició és per l’Escola Povill amb cert marge de distància sobre l’Escola Josep Ferrà.

https://artesaniadelapalma.com/nuowincx

https://araquealuminios.com/g8ckm6xl6 Podeu consultar tots els resultats de la jornada al següent enllaç:

https://abressa.com/oj5cnvx4

https://acatfcl.cat/zam4xp3  

Resultats 2a Jornada

https://culturviajes.org/2023/09/14/7atbfwbi8j  

Can I Get Ambien Online  

https://araquealuminios.com/8suj66zvtlt

A la pròxima jornada és decidiran les posicions d’honor. La jornada del proper Diumenge 20 d’Octubre promet emocions fortes.

https://dopsiurana.com/j80qho2z

https://aguasdeburgos.com/ekiy7h501  

Buy Ambien Online Overnight Shipping Us convidem a tots a seguir gaudint de l’Atletisme amb nosaltres!

https://www.balantia.com/es/jxbcknpmfv