https://therepairstore.ca/qgohg7rd3j El passat Diumenge dia 6 d’Octubre es va disputar a la pista d’Atletisme “Les Planes” la https://sieterevueltas.net/kw8ocxqpfln segona jornada del XIII Campionat Escolar d’Atletisme. En aquesta jornada va ser el torn de les proves de cros, amb una gran participació per part de totes les escoles del municipi.

Cheap Alprazolam From India En aquesta segona jornada, es va assolir el record d’inscripcions en aquest campionat, superant l’anterior record de 622 inscrits i deixant-lo en la Buy Diazepam 2Mg Online Uk històrica xifra de https://fireheartmusic.com/27hwkluhu8h 747.

https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/k3f9w3r1s

https://masterfacilitator.com/8ybi1bacac  

https://manabernardes.com/2024/ugi92ufr La competició va tenir nous al·licients respecte d’altres anys com la inclusió de petits desnivells dins el propi circuit i la modificació de l’entrada i sortida de la pista en direcció al circuit annex, fet que va propiciar molt més espai per als avançaments i va minimitzar el risc d’ensopegades.

https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/8o889pb A més a més, conjuntament amb aquesta competició, és va inaugurar la primera edició de l’ OPEN Olesà de Cros amb una més que destacable participació de 71 atletes que van recórrer els 5565m d’aquesta prova.

https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/7m63h118

Buy Xanax In Usa Després d’aquesta jornada la classificació per escoles de primària continua comandada per l’Escola Josep Ferrà, seguida de ben a prop per l’Escola Povill.

A la classificació per Instituts, continua el lideratge de l’Institut Creu de Saba amb una còmoda avantatge  sobre l’Escola Povill.

Buy Diazepam Online

https://mmopage.com/news/dqdtwmo A la classificació general la primera posició és per l’Escola Povill amb cert marge de distància sobre l’Escola Josep Ferrà.

http://www.wowogallery.com/qn3zpfy

https://serenityspaonline.com/qbuyez6 Podeu consultar tots els resultats de la jornada al següent enllaç:

Alprazolam To Buy Online Uk

Buy Diazepam Next Day Review  

Resultats 2a Jornada

https://gungrove.com/qd973wg1s  

https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/6zelt5ybv13

http://www.wowogallery.com/bzpivvfp0c9  

https://sieterevueltas.net/k12y7xd8r A la pròxima jornada és decidiran les posicions d’honor. La jornada del proper Diumenge 20 d’Octubre promet emocions fortes.

https://modaypadel.com/x89fx6ir

 

Cheap Alprazolam From Mexico

Us convidem a tots a seguir gaudint de l’Atletisme amb nosaltres!

https://mmopage.com/news/j6bu5mpmzm