follow link El passat Diumenge dia 6 d’Octubre es va disputar a la pista d’Atletisme “Les Planes” la get link segona jornada del XIII Campionat Escolar d’Atletisme. En aquesta jornada va ser el torn de les proves de cros, amb una gran participació per part de totes les escoles del municipi.

https://grannysglasses.com/?p=j7d5ydm5n

follow link En aquesta segona jornada, es va assolir el record d’inscripcions en aquest campionat, superant l’anterior record de 622 inscrits i deixant-lo en la follow link històrica xifra de https://grannysglasses.com/?p=xiwuxrub 747.

https://annmorrislighting.com/2lzry993dq

get link  

https://www.vertaglia.com/j2sphmmxh3

Buy Xanax India La competició va tenir nous al·licients respecte d’altres anys com la inclusió de petits desnivells dins el propi circuit i la modificació de l’entrada i sortida de la pista en direcció al circuit annex, fet que va propiciar molt més espai per als avançaments i va minimitzar el risc d’ensopegades.

see

here A més a més, conjuntament amb aquesta competició, és va inaugurar la primera edició de l’ source url OPEN Olesà de Cros amb una més que destacable participació de 71 atletes que van recórrer els 5565m d’aquesta prova.

Buy Alprazolam Online Pharmacy

https://annmorrislighting.com/pxzw2g2kk Després d’aquesta jornada la classificació per escoles de primària continua comandada per l’Escola Josep Ferrà, seguida de ben a prop per l’Escola Povill.

https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/j6ut8n1nha

source url A la classificació per Instituts, continua el lideratge de l’Institut Creu de Saba amb una còmoda avantatge  sobre l’Escola Povill.

https://yplocal.us/f29ise8

follow url A la classificació general la primera posició és per l’Escola Povill amb cert marge de distància sobre l’Escola Josep Ferrà.

https://discovershareinspire.com/2024/05/eqxli0xr

click Podeu consultar tots els resultats de la jornada al següent enllaç:

https://thegreathighway.com/feprt8q876

click here  

source url Resultats 2a Jornada

https://discovershareinspire.com/2024/05/dswtdiq  

get link

follow  

follow link

Buy Xanax From Uk A la pròxima jornada és decidiran les posicions d’honor. La jornada del proper Diumenge 20 d’Octubre promet emocions fortes.

Buy Xanax Xr 3Mg

https://aguasamazonicas.org/4wj67z0erx  

https://pkuatm.org/2024/05/13/1obalzf4 Us convidem a tots a seguir gaudint de l’Atletisme amb nosaltres!