Aquest cap de setmana l’activitat del CAOlesa s’ha repartit entre les proves de Duatló, Cros i Pista Coberta.

Ahir Order Valium 10Mg Dissabte dia 23 de Gener es va disputar a Canyelles i els seus voltants el https://www.prehistoricsoul.com/qa8us1p390 3r Duatló de Canyelles, prova que https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/vynjrgo inaugurava la temporada de Duatló de Carretera per als triatletes del CAOlesa.

La nostra entitat va tenir una nombrosa participació, essent el primer dels nostres en arribar a la meta en Fernando Fernández Rodríguez a la posició 80, ben secundat per en https://modaypadel.com/b989wyiv Marc Barranco Pons a la https://serenityspaonline.com/mp9dgn8ie posició 86.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats III Duatló de Canyelles

 

 

 

Avui  https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/g5qxidy70 Diumenge dia 24 de Gener s’ha disputat a les campes de la Mitxeta d’Elgoibar el  https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/e3yitvza0 LXXIII Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar, Cros ubicat dins el calendari de la IAAF i d’enorme prestigi al nostre pais. Representant al CAOlesa hem tingut a en Cheap Alprazolam From Mexico Pau LLordella Pinedo, en el que suposava el seu https://space1026.com/2024/01/4qundldj debut amb la Selecció Catalana. En Pau ha realitzat una Very Cheap Xanax magnífica actuació, finalitzant en 9a posició a la seva cursa, mantenint-se al grup capdavanter durant gairebé tota la prova, només cedint lleugerament als últims metres. Aquesta, sense cap mena de dubte, ha estat una gran experiència per a en Pau.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç.

Resultats LXXII Cros Internacional d’Elgoibar

 

 

 

També avui, a Sabadell, un important grup d’atletes de la nostra escola han participat a la 4a Jornada del https://masterfacilitator.com/nika4gqf 6è Trofeu de Promoció de Sabadell-3r Memorial Natalia Amiel.

Els nostres atletes s’han repartit entre les https://therepairstore.ca/vtpyqiqpl curses llises de la jornada (atletes de categoria Infantil) i les proves de relleus. En el que pertoca a aquestes últimes, els equips que han representat al CAOlesa han estat els corresponents a les categories Aleví Femení i Masculí. S’han vist molt bones entregues i recepcions del testimoni i han pogut experimentar una nova prova en pista coberta.

 

Podeu consultar les fotografies i els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 6è Trofeu de Promoció de Sabadell (4a Jornada) Fotos 6è Trofeu de Promoció de Sabadell (4a Jornada)

 

 

 

 

Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits!