Aquest cap de setmana l’activitat del CAOlesa s’ha repartit entre les proves de Duatló, Cros i Pista Coberta.

https://www.balantia.com/es/9y5nwnhsvch Ahir Uk Ambien Online Dissabte dia 23 de Gener es va disputar a Canyelles i els seus voltants el Buy Cheapest Ambien Online 3r Duatló de Canyelles, prova que https://www.jaumebalmes.com/y1fnvc8 inaugurava la temporada de Duatló de Carretera per als triatletes del CAOlesa.

La nostra entitat va tenir una nombrosa participació, essent el primer dels nostres en arribar a la meta en https://acatfcl.cat/ubw9rk4v9a Fernando Fernández Rodríguez a la https://www.aytolardero.org/2023/09/14/9pj17j1 posició 80, ben secundat per en Marc Barranco Pons a la https://www.balantia.com/es/2u28tneu2u posició 86.

 

 

https://dopsiurana.com/ugfecnhy3pd Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats III Duatló de Canyelles

 

 

 

https://acuasec.com/0hkhvddjici Avui  Buy Ambien Cheapest Diumenge dia 24 de Gener s’ha disputat a les campes de la Mitxeta d’Elgoibar el  https://acuasec.com/cuohf8h LXXIII Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar, Cros ubicat dins el calendari de la IAAF i d’enorme prestigi al nostre pais. Representant al CAOlesa hem tingut a en Pau LLordella Pinedo, en el que suposava el seu https://elartedemedir.com/blog/wfp6a734a4 debut amb la Selecció Catalana. En Pau ha realitzat una https://www.aytoyuncler.com/2023/09/14/rp91xxncb magnífica actuació, finalitzant en Purchasing Ambien 9a posició a la seva cursa, mantenint-se al grup capdavanter durant gairebé tota la prova, només cedint lleugerament als últims metres. Aquesta, sense cap mena de dubte, ha estat una gran experiència per a en Pau.

 

https://alfombrasbsb.com/fro4icvare2  

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç.

Resultats LXXII Cros Internacional d’Elgoibar

 

Purchase Ambien From Canada  

 

https://acuasec.com/7378m51waw També avui, a Sabadell, un important grup d’atletes de la nostra escola han participat a la 4a Jornada del https://alfombrasbsb.com/k30nhv3v 6è Trofeu de Promoció de Sabadell-3r Memorial Natalia Amiel.

https://araquealuminios.com/lhav45zc Els nostres atletes s’han repartit entre les https://dopsiurana.com/c3dqemfbrmu curses llises de la jornada (atletes de Zolpidem Mail Order categoria Infantil) i les proves de relleus. En el que pertoca a aquestes últimes, els equips que han representat al CAOlesa han estat els corresponents a les categories https://aguasdeburgos.com/4ye0cttf Aleví Femení i Masculí. S’han vist molt bones entregues i recepcions del testimoni i han pogut experimentar una nova prova en pista coberta.

https://elartedemedir.com/blog/i9dw88x5dia  

https://aguasdeburgos.com/rputa5go

Podeu consultar les fotografies i els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 6è Trofeu de Promoció de Sabadell (4a Jornada) Fotos 6è Trofeu de Promoció de Sabadell (4a Jornada)

 

https://www.balantia.com/es/nhdxzcs  

 

https://elmilanoreal.com/nhnjhsu7a8q  

Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits!

https://artesaniadelapalma.com/b1ay7ww2t  

https://www.aytoyuncler.com/2023/09/14/ie49qavz