https://www.vertaglia.com/zerqmaq09n Aquest cap de setmana l’activitat del CAOlesa s’ha repartit entre les proves de Duatló, Cros i Pista Coberta.

https://aaerj.org.br/2024/05/13/p8gw9um7u Ahir Buy Alprazolam Online Cheap Dissabte dia 23 de Gener es va disputar a Canyelles i els seus voltants el Order Diazepam Online 3r Duatló de Canyelles, prova que follow link inaugurava la temporada de Duatló de Carretera per als triatletes del CAOlesa.

https://www.jacobysaustin.com/2024/05/40bapsl La nostra entitat va tenir una nombrosa participació, essent el primer dels nostres en arribar a la meta en Buy Xanax 0.5Mg Online Fernando Fernández Rodríguez a la Buy Diazepam Uk Next Day Delivery posició 80, ben secundat per en Buy Actavis Valium Online Marc Barranco Pons a la Buy Diazepam Msj posició 86.

https://aguasamazonicas.org/l5gstffyeh  

https://discovershareinspire.com/2024/05/uw7ye2ko

go to link  

watch Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats III Duatló de Canyelles

follow url  

Buy Valium 20Mg Online Uk  

Buy Yellow Diazepam  

go Avui  https://aaerj.org.br/2024/05/13/5qg39wxv6fl Diumenge dia 24 de Gener s’ha disputat a les campes de la Mitxeta d’Elgoibar el  source link LXXIII Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar, Cros ubicat dins el calendari de la IAAF i d’enorme prestigi al nostre pais. Representant al CAOlesa hem tingut a en Order Xanax From China Pau LLordella Pinedo, en el que suposava el seu https://emduk.org/uc9uuafh2n2 debut amb la Selecció Catalana. En Pau ha realitzat una here magnífica actuació, finalitzant en https://yplocal.us/jxfd36r 9a posició a la seva cursa, mantenint-se al grup capdavanter durant gairebé tota la prova, només cedint lleugerament als últims metres. Aquesta, sense cap mena de dubte, ha estat una gran experiència per a en Pau.

Order Valium Uk  

see

Cheap Roche Valium  

https://dentaris-sa.com/2024/05/13/cyaeo8k2p Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç.

Resultats LXXII Cros Internacional d’Elgoibar

https://grannysglasses.com/?p=avhmi1cl48  

 

 

També avui, a Sabadell, un important grup d’atletes de la nostra escola han participat a la 4a Jornada del https://domainebregeon.com/63ei3bcg 6è Trofeu de Promoció de Sabadell-3r Memorial Natalia Amiel.

Els nostres atletes s’han repartit entre les https://photovisions.ca/wdnpguajxn1 curses llises de la jornada (atletes de go categoria Infantil) i les https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/b8bj8fjpejd proves de relleus. En el que pertoca a aquestes últimes, els equips que han representat al CAOlesa han estat els corresponents a les categories follow link Aleví Femení i Masculí. S’han vist molt bones entregues i recepcions del testimoni i han pogut experimentar una nova prova en pista coberta.

 

Podeu consultar les fotografies i els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 6è Trofeu de Promoció de Sabadell (4a Jornada) Fotos 6è Trofeu de Promoció de Sabadell (4a Jornada)

 

 

 

 

Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits!