https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/pcklzao95 Ahir dia 25 d’Octubre es va disputar, a les pistes d’Atletisme de les Planes i al seu circuit de cros annex , la  https://restoreredspruce.org/2024/05/13/3v6b93ukgk Jornada Final del XVè Ct Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

go here  

Buy Diazepam 2Mg Uk Aquesta jornada, adreçada a les proves de cros, ha completat aquest campionat donant una vivència més a tots els nens i nenes en aquesta històrica especialitat.

follow site  

go here En aquesta jornada s’han pogut veure curses molt competides, on tots els participants han donat el millor d’ells mateixos per tal d’estar el més endavant possible i sumar valuosos punts per a la seva escola en la classificació final.

follow url Tots els participants a les diferents proves de cros han rebut un obsequi en acabar la seva prova per gentilesa del Club Atletisme Olesa.

https://dentaris-sa.com/2024/05/13/y5pwsag2g3 A més a més, conjuntament al cros escolar, en el dia d’avui es disputava https://dentaris-sa.com/2024/05/13/78ecp22f el 3r OPEN Olesà de Cros. Tal i com es va realitzar al Campionat Escolar de l’any passat s’ha premiat amb  source puntuació TRIPLE a aquesta prova, repartint entre tots els participants el TRIPLE de punts que la resta de proves del programa. Aquest premi s’ha adjudicat  https://grannysglasses.com/?p=a2mjgtcwf tant en categoria femenina com en categoria masculina.

Buy Hirst Valium Un nombrós grup d’atletes, pares, mares, ex-alumnes i d’altres participants han estat els valents que s’han atrevit a realitzar els Buy Xanax 5Mg Uk 5565m de la cursa OPEN. Finalment la classificació ha sumat un total de participants proper als 70 corredors arribats a meta, una xifra prou significativa.

click here Els guanyadors d’aquesta 3a edició han estat en Buy Diazepam Without Daniel Sánchez Espinosa (C.A.Olesa) i l’ https://yplocal.us/91g8kxooui Ester Guerrero Muñoz (C.A.Manresa).

follow url

go

https://www.jacobysaustin.com/2024/05/ieo15pbz3f  

see url En aquest XVè Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat s’han entregat dos títols de campió (un per Primària i un altre per Secundària).

https://photovisions.ca/dzmme1ls3q En el que respecta als centre de primària, l’Escola que s’ha proclamat Cheap Valium Purchase Campiona Escolar 2015 ha estat l’ https://thegreathighway.com/ej5c24gc Escola Josep Ferrà i Esteva.

https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/6b5wi9bwyqe En el que respecta als centres de secundària, l’Institut que s’ha proclamat  https://aguasamazonicas.org/ccby5xakjp Campió Escolar 2015 ha estat l’ https://photovisions.ca/xkv4lnkm5 Institut Creu de Saba

https://domainebregeon.com/nj6ts01t  

Buy Cheap Roche Valium Des del Club Atletisme Olesa volem agraïr a tots els voluntaris, participants, mares i pares el seu interès pel campionat i us convidem a seguir participant en totes les activitats proposades per el Club Atletisme Olesa, ja siguin esdeveniments, com les nostres activitats habituals (grups de l’Escola d’Atletisme, Esport Salut, Tecnificació i Rendiment Esportiu o Ruta_Triatló_Muntanya).

https://aaerj.org.br/2024/05/13/w2ta14mqt2  

enter site La propera competició per als atletes del Club Atletisme Olesa serà el proper https://pkuatm.org/2024/05/13/8qfv7kc Diumenge 1 de Novembre al see url 42è Cros de Santa Coloma de Farners, Cros Puntuable per al  GP Català de Cros Cadet, Juvenil, Junior.

https://discovershareinspire.com/2024/05/4o5mmgvty Aquesta competició serà el Buy Alprazolam India tret de sortida a la temporada atlètica 2015-2016.

 

Us hi esperem a tots!

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografies Jornada de Cros Picasa CAO Resultats Cros Escolar Primària Resultats Cros Escolar Secundària Resultats 3r OPEN Olesà de Cros Classificació Final Primària Classificació Final Secundària