Ahir dia 25 d’Octubre es va disputar, a les pistes d’Atletisme de les Planes i al seu circuit de cros annex , la  https://abressa.com/214jhwrzgt Jornada Final del XVè Ct Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

https://culturviajes.org/2023/09/14/3d03y7yvc7x  

Aquesta jornada, adreçada a les proves de cros, ha completat aquest campionat donant una vivència més a tots els nens i nenes en aquesta històrica especialitat.

https://acatfcl.cat/m2ngqrobi  

https://www.a-crear.com/eusq4kh En aquesta jornada s’han pogut veure curses molt competides, on tots els participants han donat el millor d’ells mateixos per tal d’estar el més endavant possible i sumar valuosos punts per a la seva escola en la classificació final.

https://www.aytolardero.org/2023/09/14/h1igc8x4do6 Tots els participants a les diferents proves de cros han rebut un obsequi en acabar la seva prova per gentilesa del Club Atletisme Olesa.

https://abressa.com/0lzfzd4 A més a més, conjuntament al cros escolar, en el dia d’avui es disputava el 3r OPEN Olesà de Cros. Tal i com es va realitzar al Campionat Escolar de l’any passat s’ha premiat amb  puntuació TRIPLE a aquesta prova, repartint entre tots els participants el TRIPLE de punts que la resta de proves del programa. Aquest premi s’ha adjudicat  tant en categoria femenina com en categoria masculina.

Un nombrós grup d’atletes, pares, mares, ex-alumnes i d’altres participants han estat els valents que s’han atrevit a realitzar els https://dopsiurana.com/mgjm9ky5 5565m de la cursa OPEN. Finalment la classificació ha sumat un total de participants proper als 70 corredors arribats a meta, una xifra prou significativa.

https://www.jaumebalmes.com/rw5iszlvqa Els guanyadors d’aquesta 3a edició han estat en https://elartedemedir.com/blog/szfqwtbi5 Daniel Sánchez Espinosa (C.A.Olesa) i l’ https://www.jaumebalmes.com/qrexawmv Ester Guerrero Muñoz (C.A.Manresa).

Buy Ambien Online From Usa

https://acuasec.com/3aoftwm8n5t

Buy Ambien Online Cheap  

https://culturviajes.org/2023/09/14/0wt3g9c5wb En aquest XVè Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat s’han entregat dos títols de campió (un per Primària i un altre per Secundària).

https://artesaniadelapalma.com/vek25py0xy En el que respecta als centre de primària, l’Escola que s’ha proclamat Campiona Escolar 2015 ha estat l’ Can I Really Buy Ambien Online Escola Josep Ferrà i Esteva.

https://elartedemedir.com/blog/ftsaeese4e En el que respecta als centres de secundària, l’Institut que s’ha proclamat  Campió Escolar 2015 ha estat l’ Institut Creu de Saba

https://elmilanoreal.com/189wi1noh  

Des del Club Atletisme Olesa volem agraïr a tots els voluntaris, participants, mares i pares el seu interès pel campionat i us convidem a seguir participant en totes les activitats proposades per el Club Atletisme Olesa, ja siguin esdeveniments, com les nostres activitats habituals (grups de l’Escola d’Atletisme, Esport Salut, Tecnificació i Rendiment Esportiu o Ruta_Triatló_Muntanya).

Can You Buy Zolpidem In Mexico  

Online Doctor Prescription Ambien La propera competició per als atletes del Club Atletisme Olesa serà el proper https://artesaniadelapalma.com/414h18t4js0 Diumenge 1 de Novembre al 42è Cros de Santa Coloma de Farners, Cros Puntuable per al  GP Català de Cros Cadet, Juvenil, Junior.

https://www.jaumebalmes.com/j9v25fmm3h Aquesta competició serà el tret de sortida a la temporada atlètica 2015-2016.

 

https://artesaniadelapalma.com/23io2i0 Us hi esperem a tots!

 

Ambien Cr 12.5 Online  

https://elartedemedir.com/blog/28ylcnabv  

https://www.balantia.com/es/k59w21p7r  

https://alfombrasbsb.com/4rsn3ld  

 

https://acuasec.com/yxammmfizv  

https://elmilanoreal.com/zj3fcpnggr  

Fotografies Jornada de Cros Picasa CAO Resultats Cros Escolar Primària Resultats Cros Escolar Secundària Resultats 3r OPEN Olesà de Cros Classificació Final Primària Classificació Final Secundària

https://araquealuminios.com/np6w68rm1  

https://www.aytolardero.org/2023/09/14/t9znxhvc