https://modaypadel.com/ox5k0b1 Un cop  més el  https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/04xngdlmt CAOlesa i  https://space1026.com/2024/01/lj7nj8ge6p l’Ajutament d’Olesa de Montserrat, han organitzat la Cursa del Foc. Amb la segona edició de circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, l’ajuda dels nostres col·laboradors  i sobretot els atletes, hem fet possible aquesta 9ena Cursa del Foc.

L’esdeveniment es va desenvolupar en un ambient festiu propi de la Festa Major i sense cap incident, oferint tot tipus de serveis per l’atleta i animant al municipi a sortir al carrer a acompanyar als  https://sieterevueltas.net/a8c18i26wf3 662 participants, 8 https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/t8lrs0kt9 0 més que l’anterior edició.

https://mmopage.com/news/bl7rnnk9 Les curses arrancaven a les 9 amb els més menuts que realitzaven un circuit de 600m. Posteriorment els nens i nenes fins a la categoria cadet recorrien el seu circuit de 1500m. Aquest circuits anaven per la Rambla Catalunya i l’avinguda Francesc Macià.

 

Ja a les 9:30h amb puntualitat el jutge àrbit donava la sortida als participants de la cursa Open, es presentava un dia amb molta calor que l’organització va intentar fer més amè col·locant fins a 4 avituallaments més bicicletes amb aigua.

https://manabernardes.com/2024/f1oo3bc2 El guanyador de la prova per segon any consecutiu va ser  Guillem Fernández, del Club Atlètic Berga, amb un temps de  33’52″, seguit del corredor del CAOlesa   Order Valium Canada Daniel  https://www.prehistoricsoul.com/nufpsg0m15y Sánchez https://gungrove.com/x4gjz6qi12 amb 34’12″ i tancant el podi en Carles Montllor del club Allibera Sensacions amb 35’05”.

En la categoria femenina em tingut més participació que en altres edicions, fet que creiem que és molt important i que valorem molt positivament.. La primera fèmina en creuar la línea d’arribada va ser   https://masterfacilitator.com/83tmvlcsg Janet Becerra del Slop.cat amb 39’32 seguida de  la gran atleta del nostre club  https://mmopage.com/news/1laledx3l Sara Prescolí amb 40’27″ i en tercera posició Laura Vílchez també de Slop amb 41’32”.

https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/k2i59xc Per clubs els guanyadors van ser els atletes del https://therepairstore.ca/q1jh1mug6b CAOlesa  https://equinlab.com/2024/01/18/93inujou en categoria masculina seguits per Allibera Sensacions i Slop.cat els quals si es van portar el premi a millor categoria  Buy Valium Mastercard femenina https://equinlab.com/2024/01/18/qwlpu1ipr .  L’entitat Buy Xanax 3Mg Runparadis es va emportat el Buy Diazepam Online Cheap Uk premi econòmic per ser l’entitat amb més participants arribats a la línia de meta amb 16 integrants.

 

Podeu consultar ja tots els resultats en championchip.cat i les fotografies a la nostra web.

https://sieterevueltas.net/og5eukx8o3 Des de la organització volem agrair l’ajut prestat pels col·laboradors i la participació de cada un dels atletes que van decidir córrer. Estem molt contents amb els progressos organitzatius i de participació d’aquesta edició i prometem aprendre dels errors perquè les futures Curses del Foc millorin any rere any.

https://masterfacilitator.com/0z7uo7xof9i  

Ara passem a l’Escola Esportiva que el Club Atletisme Olesa comença a organitzar a partir de demà divendres 26!

 

RESULTATS 9 CURSA DEL FOC

CURSA 10 KM CURSA 1500 CURSA 600

 

 

FOTOGRAFIES

Fotografíes