Un cop  més el CAOlesa i l’Ajutament d’Olesa de Montserrat, han organitzat la Cursa del Foc. Amb la segona edició de circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, l’ajuda dels nostres col·laboradors  i sobretot els atletes, hem fet possible aquesta 9ena Cursa del Foc.

L’esdeveniment es va desenvolupar en un ambient festiu propi de la Festa Major i sense cap incident, oferint tot tipus de serveis per l’atleta i animant al municipi a sortir al carrer a acompanyar als 662 participants, 80 més que l’anterior edició.

Les curses arrancaven a les 9 amb els més menuts que realitzaven un circuit de 600m. Posteriorment els nens i nenes fins a la categoria cadet recorrien el seu circuit de 1500m. Aquest circuits anaven per la Rambla Catalunya i l’avinguda Francesc Macià.

Ja a les 9:30h amb puntualitat el jutge àrbit donava la sortida als participants de la cursa Open, es presentava un dia amb molta calor que l’organització va intentar fer més amè col·locant fins a 4 avituallaments més bicicletes amb aigua.

El guanyador de la prova per segon any consecutiu va ser Guillem Fernández, del Club Atlètic Berga, amb un temps de  33’52″, seguit del corredor del CAOlesa  Daniel Sánchez amb 34’12″ i tancant el podi en Carles Montllor del club Allibera Sensacions amb 35’05”.

En la categoria femenina em tingut més participació que en altres edicions, fet que creiem que és molt important i que valorem molt positivament.. La primera fèmina en creuar la línea d’arribada va ser  Janet Becerra del Slop.cat amb 39’32 seguida de  la gran atleta del nostre club Sara Prescolí amb 40’27″ i en tercera posició Laura Vílchez també de Slop amb 41’32”.

Per clubs els guanyadors van ser els atletes del CAOlesa en categoria masculina seguits per Allibera Sensacions i Slop.cat els quals si es van portar el premi a millor categoria femenina.  L’entitat Runparadis es va emportat el premi econòmic per ser l’entitat amb més participants arribats a la línia de meta amb 16 integrants.

Podeu consultar ja tots els resultats en championchip.cat i les fotografies a la nostra web.

Des de la organització volem agrair l’ajut prestat pels col·laboradors i la participació de cada un dels atletes que van decidir córrer. Estem molt contents amb els progressos organitzatius i de participació d’aquesta edició i prometem aprendre dels errors perquè les futures Curses del Foc millorin any rere any.

Ara passem a l’Escola Esportiva que el Club Atletisme Olesa comença a organitzar a partir de demà divendres 26!