get link Un cop  més el  source site CAOlesa i  Order Xanax From Uk l’Ajutament d’Olesa de Montserrat, han organitzat la Cursa del Foc. Amb la segona edició de circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, l’ajuda dels nostres col·laboradors  i sobretot els atletes, hem fet possible aquesta 9ena Cursa del Foc.

follow link L’esdeveniment es va desenvolupar en un ambient festiu propi de la Festa Major i sense cap incident, oferint tot tipus de serveis per l’atleta i animant al municipi a sortir al carrer a acompanyar als  Buy Alprazolam India 662 participants, 8 https://emduk.org/4crvihy83s 0 més que l’anterior edició.

https://dentaris-sa.com/2024/05/13/oytegms5rpl Les curses arrancaven a les 9 amb els més menuts que realitzaven un circuit de 600m. Posteriorment els nens i nenes fins a la categoria cadet recorrien el seu circuit de 1500m. Aquest circuits anaven per la Rambla Catalunya i l’avinguda Francesc Macià.

go site  

enter Ja a les 9:30h amb puntualitat el jutge àrbit donava la sortida als participants de la cursa Open, es presentava un dia amb molta calor que l’organització va intentar fer més amè col·locant fins a 4 avituallaments més bicicletes amb aigua.

https://photovisions.ca/qkez1n2tlmw El guanyador de la prova per segon any consecutiu va ser  https://photovisions.ca/gz97dy16 Guillem Fernández, del Club Atlètic Berga, amb un temps de  33’52″, seguit del corredor del CAOlesa   https://www.jacobysaustin.com/2024/05/u8bc10a Daniel  https://aguasamazonicas.org/hzqn0evvq4m Sánchez Order Roche Valium Online amb https://yplocal.us/umet51j4r0x 34’12″ i tancant el podi en follow url Carles Montllor del club Allibera Sensacions amb 35’05”.

get link En la categoria femenina em tingut més participació que en altres edicions, fet que creiem que és molt important i que valorem molt positivament.. La primera fèmina en creuar la línea d’arribada va ser   source link Janet Becerra del Slop.cat amb 39’32 seguida de  la gran atleta del nostre club  https://annmorrislighting.com/v47zs3xn Sara Prescolí amb 40’27″ i en tercera posició https://grannysglasses.com/?p=shhayjk48w Laura Vílchez també de Slop amb 41’32”.

Buy Valium Diazepam 10Mg Per clubs els guanyadors van ser els atletes del source link CAOlesa  see url en categoria masculina seguits per Allibera Sensacions i Slop.cat els quals si es van portar el premi a millor categoria  https://domainebregeon.com/hge6c1m48 femenina https://pkuatm.org/2024/05/13/71kjrv0e2to .  L’entitat https://yplocal.us/l5zo6u3j4 Runparadis es va emportat el https://aaerj.org.br/2024/05/13/vgctlvb46z premi econòmic per ser l’entitat amb més participants arribats a la línia de meta amb https://pkuatm.org/2024/05/13/raiscb49f 16 integrants.

Purchase Xanax Legally Online  

https://domainebregeon.com/gc0khb5d Podeu consultar ja tots els resultats en championchip.cat i les fotografies a la nostra web.

https://annmorrislighting.com/vsmij9u0 Des de la organització volem agrair l’ajut prestat pels col·laboradors i la participació de cada un dels atletes que van decidir córrer. Estem molt contents amb els progressos organitzatius i de participació d’aquesta edició i prometem aprendre dels errors perquè les futures Curses del Foc millorin any rere any.

Buy Alprazolam Bulk  

Order Valium Ara passem a l’Escola Esportiva que el Club Atletisme Olesa comença a organitzar a partir de demà divendres 26!

follow site  

RESULTATS 9 CURSA DEL FOC

CURSA 10 KM CURSA 1500 CURSA 600

 

 

FOTOGRAFIES

Fotografíes