Com cada any durant aquestes dates, el Club Atletisme Olesa inicia el període d’inscripció i actualització de dades per els diferents serveis que ofereix la nostra entitat.

 

Per tot això en aquesta noticia podeu trobar el nou full d’inscripció de l’entitat, on es detallen tots els serveis (Tant generals com de l’escola) amb el seu preu corresponent.

 

A més a més, durant aquestes setmanes s’està realitzant la renovació de llicències federatives dels atletes. Es convenient que tots aquells que no heu comunicat la vostra voluntat de renovar o no la llicència corresponent us poseu en contacte a través del correu info@cao.cat sobre les vostres intencions.

Tots aquells atletes, socis o simpatitzants que vulgueu regularitzar les vostres dades o serveis a utilitzar heu de portar omplert el full d’inscripció adjunt a la noticia o venir a omplir-lo a les oficines del club en el següent horari:

 

Dilluns, Dimecres i Divendres de 17:30 a 20:00. 

 

A més a més, també teniu a la vostra disposició en aquesta noticia els horaris dels diferents grups d’entrenament de la nostra entitat.

 

Per qualsevol consulta estem a la vostra disposició als correus info@cao.cat o ee2014@cao.cat o presencialment en els dies i horaris ja assenyalats.

 

Full d’Inscripció i Quotes Temporada 2014-2015

 

 

Horaris Grups d’Entrenament