El passat dissabte 30 d’octubre es va disputar la primera edició de la Collbatonina, cursa popular de 10 km que es va disputar a la vila de Collbató organitzada per la secció del Club Atletisme Olesa, i en col·laboració amb la Secció Esportiva Escolar La Salut, encarregada de les proves infantils en la seva presentació com a entitat.

Es va donar inici a la prova amb la cursa prebenjamí i benjamí sobre un recorregut de 600 metres, seguida de la cursa per les categories aleví, infantil i cadet que van realitzar un circuit de 1500 metres. A les 18 hores es va donar la sortida a la cursa més important, la de 10 km amb una participació de 234 inscrits, una cursa amb sortida ràpida i sobre un recorregut exigent al tram inicial amb dues rampes força importants. Desde bon inici la cursa va estar encapçalada pels atletes que posteriorment van guanyar la prova tant en categoría masculina com femenina. Al capdavant de cursa, Jose Manuel Granadero (Igualada – 34’) va dominar sense dificultats la cursa, seguir per Bartolomé Serrano (California Sports) y Antonio Godoy (Pratenc). En categoría femenina la guanyadora va estar Sara Prescolí (CA Olesa – 44’), seguida de Puri Molina (Independent) i Esmeralda Zaragoza (Independent)

Per equips, va guanyar tant a categoría masculina com femenina el Club Atletisme Olesa amb els equips composats per Zakaria Lamkadmi (4), Zouhir Abbadi (7), Raul Agudo (8), Juan Gonzalez (9) i Toni Pérez (19) com a integrants de l’equip masculí; i Sara Prescolí, Camino Pinedo, Pilar Bañales i Mireia Cano com a integrants de l’equip femení.

Com a resum, una tarda d’atletisme meravellosa, en un marc incomparable com és la muntanya de Montserrat i on tots els atletes i afeccionats van gaudir al màxim del nostres esport favorit.

Us esperem a tots a la 2ª edició i moltes gràcies per la vostra presència i ajuda.