Esport Salut 

Iniciació al Running 


En aquest moment el “Running” i la versió de muntanya d’aquest, el “Trail Running”, són dues de les activitats físiques més practicades al nostre país.

El manteniment i la millora de la salut i el benestar és una de les grans finalitats de qualsevol activitat física orientada a persones en edat adulta sense objectius orientats al rendiment.

Per això mateix, des del Club Atletisme Olesa hem volgut unir Running/Trail Running i Salut mitjançant una proposta d’activitat orientada a totes aquelles persones que volen millorar la seva condició física, amb finalitats relacionades amb la salut i l’estètica, a través de pràctiques físiques grupals i possibilitat de participació en curses populars i de Trail.

Pràctiques aptes per a totes les edats!

Aquests dos grups realitzen els entrenaments a la mateixa hora.

Una bona oportunitat per a tots els pares i mares que vulguin realitzar activitat física alhora que els seus fills!

 

 

Atletisme: Tecnificació i Rendiment Esportiu.

Un cop superada l’etapa de iniciació atlètica els joves atletes del Club Atletisme Olesa s’especialitzen dins els diferents sectors de l’atletisme:

Curses a Peu (Velocitat, Tanques, Mig Fons, Fons i Obstacles), Salts, Llançaments, Marxa Atlètica i Proves Combinades.

En aquestes edats els atletes tenen dues finalitats: Entrenar per a competir o entrenar per a millorar la salut i la condició física a través de l’Atletisme.

Dins els nostres grups d’entrenament s’atenen totes dues finalitats, tot proposant objectius dins el nostre esport que motivin als joves a realitzar els entrenaments de la millor manera.

És per això que en el nostre esport tothom i té cabuda!

 

Running – Triatló – Curses de Muntanya.

Un cop s’ha superat la fase d’iniciació al running/trail running o als esports de resistència molts esportistes troben que les seves marques comencen a estancar-se o que per el seu nivell de implicació necessiten algú que pugui assessorar-los o supervisar-los, per a poder assolir els seus objectius de forma més efectiva i segura.

Des del Club Atletisme Olesa oferim servei d’entrenadors per a la preparació de curses de ruta, triatló i curses de muntanya.

Els atletes disposen de plans d’entrenament orientats a la seva especialitat i motivacions, amb gran part de la planificació personalitzada i amb sessions presencials setmanals amb els entrenadors a peu de pista.

Una bona oportunitat per a poder continuar evolucionant les vostres marques!