El passat cap de setmana el Club Atletisme Olesa va estar molt ben representat a les diferents proves del territori català i estatal.

El passat Dissabte dia 22 de Juny de 2013, a Calella, es va disputar el Campionat de Catalunya de Veterans al Aire Lliure.

El Club Atletisme Olesa va estar molt ben representat amb dues corredores de categoria W-45, les quals van pujar al podi a les diferents proves disputades. Els resultats van ser els següents:

Mercedes Luque Martin, Sots-Campiona de Catalunya als 3000m.ll. categoria W-45 amb una marca de 12:30.80, el que suposa una nova MMP a la distància.

Cristina Rebull Santos, 3ª classificada als 800m.ll. categoria W-45 amb una marca de 2:53.34.

També Dissabte  es va disputar a l’estadi Municipal de Landako, a Durango (Vizcaya), el Campionat d’Espanya Juvenil al Aire Lliure.

El Club Atletisme Olesa va estar representat per la velocista Andrea Abalos Rubio, que va participar a la prova dels 100m.ll..

Andrea va disputar la 3ª eliminatòria dels 100m.ll. obtenint una brillant 2ª posició amb 12.86 (-1,0), el que va suposar la classificació directa per posicions a les semifinals de la tarda.

A la jornada de tarda, Andrea va disputar la 2ª semifinal dels 100m.ll., obtenint una esplèndida 3ª posició a la seva sèrie, amb una marca de 12”61 (+1,7), polvoritzant la seva anterior MMP a la distància (12”85 amb +1,3 m/s) i deixant-la a tocar de la gran final (va realitzar la 10ª marca de les participants, a escasses 6 centèsimes de la gran final).

El passat Diumenge dia 23 de Juny el Club Atletisme Olesa conjuntament amb l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat va organitzar la 7ª Cursa del FOC, sobre una distància de 10km. Des de el Club volem agraïr a tots els participants i col·laboradors el seu suport als organitzadors de la cursa, ja que sense vosaltres aquesta no seria possible.

Centrant-nos en els resultats esportius, els guanyadors masculí i femení d’aquesta edició van ser en David Guiamet (Slop.cat Sabadell) i Esther Montosa (Slop.cat Sabadell) respectivament. La segona posició en categoria masculina va ser per en Jaume Farré (Atlètic Sanauja) i la tercera posició per en Mohamed Agouzal (Cornellà Atlètic). En categoria femenina la segona posició va ser per Marta Nogueira (Lleida UA), i la tercera posició per a Ester Reguant (CA Berga).

Els resultats dels atletes del Club Atletisme Olesa participants a la cursa van ser els següents: