El passat Dissabte dia 27 de Juny el Club Atletisme Olesa va cel·lebrar el seu Sopar de Final de Temporada 2014-2015.

Les activitats es van iniciar a primera hora de la tarda amb una gimcana popular on va participar gran part de la massa social del club i on tots van gaudir d’una magnífica tarda.

Posteriorment, a les 21:30 es va iniciar el sopar, amb una magnífica assistència de més de 100 participants.

Com cada any, es van lliurar els premis als millors atletes de la temporada.

 

En aquesta edició, el premi Jorge Linares al millor atleta masculí va ser per a en Daniel Sánchez Espinosa, actualment el millor fondista de la nostra entitat, i un exemple de constància i treball dia rere dia.

El premi a la millor atleta femenina va ser per a l’Olga Morraja Mostazo, actualment Campiona de Catalunya de Llançament de Pes Cadet en Pista Coberta i 4a d’Espanya en aquesta mateixa prova i modalitat.

 

Des del Club volem agrair a tots els socis la seva presència al sopar i a les activitats i destacar la excel·lent organització realitzada per els nostres socis Antoni Agut, Sara Prescolí i Mireia Cano, fet que va fer possible tot plegat.

 

Per últim, l’activitat del Club no s’atura, i el proper cap de setmana tindrem participació de 5 dels nostres atletes a la Jornada Final del Campionat de Catalunya Cadet al Aire Lliure i de diversos dels nostres runners a la Cursa Popular de Pallejà.

 

Molta sort a tots en els vostres futurs compromisos!