El passat cap de setmana els atletes del Club Atletisme Olesa van realitzar diferents proves de pista, cros i ruta.

Dissabte 16 de Febrer, en jornada de matí, els atletes benjamins, alevins i infantils del CAO van prendre part al CONTROL BENJAMÍ-ALEVÍ-INFANTIL disputat a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Va ser una jornada per tornar a prendre contacte amb les proves de pista, on tots els atletes van realitzar nombroses proves de diferent perfil (llançaments, salts, curses de tanques, curses de velocitat i curses de mig fons).

Tots els atletes van poder gaudir de la seva pròpia “mini-combinada” essent una gran experiència que de ben segur es repetirà durant la resta de la temporada.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Diumenge 17 de Febrer es va disputar pels carrers de Barcelona la 24ª MITJA MARATÓ DE BARCELONA. En ella el CAO va estar representat per els següents atletes:

Enric Vicente Andrés                CAOLESA             01:31:11

Antonio Agut Domènech         CAOLESA             01:31:15

David Francisco Castro             CAOLESA             01:33:34

Miquel Puig Belmonte              CAOLESA             01:37:29

Isaac Hernandez Rubio             CAOLESA             01:40:45

Seguint amb la ruta, a l’Hospitalet de Llobregat es van disputar els 10km CORRE AMB APEL·LES amb la participació d’un atleta del CAO, en Daniel Sánchez Espinosa, que va assolir la 3ª posició a la classificació general i la 1ª posició a la categoria Sènior. La cursa no va estar massa ben organitzada, tenint el nostre corredor que seguir un rival que coneixia el circuit fins a la recta de meta per tal de no perdre’s i disputant-se amb ell la segona posició a l’esprint final. El resultat complert va ser el següent:

Daniel Sánchez Espinosa CAOLESA 00:34:36

Aquest mateix matí, els atletes del CAO van prendre part en 2 dels cros programats a la geografia catalana.

Al 35º CROS DE RUBÍ Raúl Agudo i Roger Gracián van pujar al podi a les seves respectives categories. Els resultats van ser els següents:

2º classificat a la categoria Promesa Masculí: Raúl Agudo Parra   00:27:46 CAOLESA

1º classificat a la categoria Junior Masculí: Roger Gracián Mas 00:30:22 CAOLESA

Conjuntament amb el 24º CROS DE VIDRERES es va disputar el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS INDIVIDUAL I DE CLUBS PER ATLETES VETERANS. El CAO només va estar representat a la categoria femenina, destacant la 3ª posició de Sara Prescolí a la categoria W-35. Els resultats van ser els següents: