Avui Divendres dia 1 de Maig el Club Atletisme Olesa ha pres part a la 35a edició del Trofeu Pratenc Associació d’Atletisme de Promoció, sense cap dubte, una de les competicions de més tradició dins el calendari català de Pista a l’Aire Lliure en categories menors.

 

El nostre club s’ha desplaçat al Prat de Llobregat amb una nombrosa expedició (25 atletes) repartits entre les categories Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

Els nostres atletes han participat en proves de totes les especialitats (Salts, Llançaments i Curses) podent gaudir d’un primer contacte amb les proves de pista per a la majoria d’ells.

Com a resultats més destacats cal assenyalar la 2a posició de la Bruna Soberbio a la prova de llançament de pilota Pre-Benjamí femení amb una marca de 9,88m; la 5a posició de l’Aina Cerdeira a la prova de 1000m.ll. Cadet Femení, amb una marca de 3’22″06 (MMP amb una rebaixa de 7″ a la seva anterior marca) i la 5a posició d’en Víctor Rodríguez a la prova de 1000m.ll. Cadet Masculí, amb una marca de 2’53″85 (MMP).

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Trofeu Pratenc AA