Avui Order Zolpidem Overnight Diumenge dia 22 de Novembre els atletes i runners del Club Atletisme Olesa s’han desplaçat fins les Fonts de Montjuïc de Barcelona per a participar a la Buy Zolpidem Online Paypal 92a edició de la Jean Bouin.

Ambien Purchase Online La Zolpidem Cheapest Jean Bouin és una de les primeres curses d’asfalt/ciutat d’Europa i, en realitzar-se en tot el país. Es tracta de la clàssica de l’atletisme amateur i professional, com a desafiament esportiu de la història de l’Atletisme a Catalunya i, dels ciutadans de la ciutat de Barcelona.

https://alfombrasbsb.com/t1f5e6fo41 Des de 1920 han participat més de mig milió d’atletes corrent pels carrers de Barcelona.

El Club Atletisme Olesa s’ha desplaçat amb una https://aguasdeburgos.com/h1udn8afdig nombrosa participació, superior als 47 atletes que s’han repartit entre les diferents proves de la matinal atlètica.

https://www.aytolardero.org/2023/09/14/xhs9zo23  

A la cursa Buy Ambien Canada OPEN hem comptat amb un bon gruix de corredors ( https://araquealuminios.com/29uq1ul 11 runners) que s’han dividit entre les dues proves a escollir (5 i 10km). Alguns d’ells han realitzat el seu debut en una prova competitiva, obtenint tots ells resultats prou destacats.

https://abressa.com/5ya0xdwgf A la https://abressa.com/bcnbzllng cursa de 5km el primer atleta del CAOlesa en creuar l’arribada ha estat en Jordi Puig ( https://elmilanoreal.com/jxy88kbbd 42è classificat) amb un temps de https://artesaniadelapalma.com/f09j3c4m7pq 18’14” i la primera dona ha estat l’ https://acatfcl.cat/i81mfih Ainoha Barreñada ( 16a classifcada) amb https://www.a-crear.com/f6l0mhq 22’40”.

https://araquealuminios.com/0ryo95od54p A la  https://acuasec.com/i5eiq183r5 cursa de 10km el primer atleta del CAOlesa en creuar l’arribada ha estat en https://araquealuminios.com/jyibkpbxl Daniel Sánchez ( https://www.a-crear.com/0n2xb1f23 80è classificat) amb un temps de  Buy Zolpidem Tartrate Online 35’38”.

 

https://artesaniadelapalma.com/et5iovfar1  

A les curses federades el CAOlesa ha comptat amb la participació de 36 atletes, record històric per a la nostra entitat en aquesta prova. Tots els atletes han intentat donar el millor d’ells mateixos, demostrant tot allò après i perfeccionat als diferents entrenaments realitzats.

https://culturviajes.org/2023/09/14/yj1f261r Els resultats més destacats han estat la https://acatfcl.cat/n9hcpe7dt 4a posició d’en Pau Llordella a la cursa https://dopsiurana.com/ylsp4oatxc Cadet Masculí i la https://www.balantia.com/es/pcboa06nh8 8a posició per a la Nahía Carretero a la cursa Benjamí Femení i per a l’ https://acuasec.com/ual7cfy Aina Cerdeira a la cursa Cadet Femení.

https://acatfcl.cat/gdigpmof

Buy Zolpidem Europe Sense cap mena de dubte ha estat una matinal atlètica de gran nivell per a la nostra entitat.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 92a Jean Bouin

 

 

 

La propera competició del calendari general del Club serà el proper Diumenge dia 6 de Desembre a Granollers, amb la disputa del   https://elmilanoreal.com/4oavxby 49è Cros Internacional de Catalunya (Cros Ciutat de Granollers).

No obstant, el proper https://www.aytoyuncler.com/2023/09/14/s0gg91oqyxi Diumenge dia 29 de Novembre un petit grup de corredors de la nostra entitat es desplacarà fins a Castellar del Vallès per a la disputa del https://alfombrasbsb.com/s95npi2mw 37è Cros Vila de Castellar.

 

Moltes felicitats a tots per l’esforç realitzat!