Avui Diumenge dia 22 de Novembre els atletes i runners del Club Atletisme Olesa s’han desplaçat fins les Fonts de Montjuïc de Barcelona per a participar a la 92a edició de la Jean Bouin.

La Jean Bouin és una de les primeres curses d’asfalt/ciutat d’Europa i, en realitzar-se en tot el país. Es tracta de la clàssica de l’atletisme amateur i professional, com a desafiament esportiu de la història de l’Atletisme a Catalunya i, dels ciutadans de la ciutat de Barcelona.

Des de 1920 han participat més de mig milió d’atletes corrent pels carrers de Barcelona.

El Club Atletisme Olesa s’ha desplaçat amb una nombrosa participació, superior als 47 atletes que s’han repartit entre les diferents proves de la matinal atlètica.

 

A la cursa OPEN hem comptat amb un bon gruix de corredors (11 runners) que s’han dividit entre les dues proves a escollir (5 i 10km). Alguns d’ells han realitzat el seu debut en una prova competitiva, obtenint tots ells resultats prou destacats.

A la cursa de 5km el primer atleta del CAOlesa en creuar l’arribada ha estat en Jordi Puig (42è classificat) amb un temps de 18’14” i la primera dona ha estat l’Ainoha Barreñada (16a classifcada) amb 22’40”.

A la cursa de 10km el primer atleta del CAOlesa en creuar l’arribada ha estat en Daniel Sánchez (80è classificat) amb un temps de 35’38”.

 

 

A les curses federades el CAOlesa ha comptat amb la participació de 36 atletes, record històric per a la nostra entitat en aquesta prova. Tots els atletes han intentat donar el millor d’ells mateixos, demostrant tot allò après i perfeccionat als diferents entrenaments realitzats.

Els resultats més destacats han estat la 4a posició d’en Pau Llordella a la cursa Cadet Masculí i la 8a posició per a la Nahía Carretero a la cursa Benjamí Femení i per a l’Aina Cerdeira a la cursa Cadet Femení.

Sense cap mena de dubte ha estat una matinal atlètica de gran nivell per a la nostra entitat.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 92a Jean Bouin

 

 

 

La propera competició del calendari general del Club serà el proper Diumenge dia 6 de Desembre a Granollers, amb la disputa del  49è Cros Internacional de Catalunya (Cros Ciutat de Granollers).

No obstant, el proper Diumenge dia 29 de Novembre un petit grup de corredors de la nostra entitat es desplacarà fins a Castellar del Vallès per a la disputa del 37è Cros Vila de Castellar.

 

Moltes felicitats a tots per l’esforç realitzat!