follow link Avui https://aguasamazonicas.org/gm8y810m59 Diumenge dia 22 de Novembre els atletes i runners del Club Atletisme Olesa s’han desplaçat fins les https://thegreathighway.com/x1niof53wx5 Fonts de Montjuïc de Barcelona per a participar a la enter site 92a edició de la Jean Bouin.

go to site La click Jean Bouin és una de les primeres curses d’asfalt/ciutat d’Europa i, en realitzar-se en tot el país. Es tracta de la clàssica de l’atletisme amateur i professional, com a desafiament esportiu de la història de l’Atletisme a Catalunya i, dels ciutadans de la ciutat de Barcelona.

Des de 1920 han participat més de mig milió d’atletes corrent pels carrers de Barcelona.

El Club Atletisme Olesa s’ha desplaçat amb una click here nombrosa participació, https://www.vertaglia.com/9vfi4e2fvt superior als 47 atletes que s’han repartit entre les diferents proves de la matinal atlètica.

 

A la cursa https://emduk.org/czhj2r0je OPEN hem comptat amb un bon gruix de corredors ( watch 11 runners) que s’han dividit entre les dues proves a escollir (5 i 10km). Alguns d’ells han realitzat el seu debut en una prova competitiva, obtenint tots ells resultats prou destacats.

A la https://templedavid.org/symons/6ni2tm982 cursa de 5km el primer atleta del CAOlesa en creuar l’arribada ha estat en enter Jordi Puig ( https://yplocal.us/0jx1mn2mjp 42è classificat) amb un temps de source site 18’14” i la primera dona ha estat l’ go to site Ainoha Barreñada ( Buy Alprazolam 3Mg 16a classifcada) amb https://aaerj.org.br/2024/05/13/csydqsu9u 22’40”.

A la  https://annmorrislighting.com/r46meix cursa de 10km el primer atleta del CAOlesa en creuar l’arribada ha estat en https://photovisions.ca/e24ej1cslj Daniel Sánchez ( Buy Valium Sleeping Tablets 80è classificat) amb un temps de  Buy Xanax Bar 35’38”.

 

 

A les curses federades el Buy Alprazolam 2Mg Online India CAOlesa ha comptat amb la participació de https://annmorrislighting.com/us8ygcuf3 36 atletes, https://domainebregeon.com/z0vc5u2 record històric per a la nostra entitat en aquesta prova. Tots els atletes han intentat donar el millor d’ells mateixos, demostrant tot allò après i perfeccionat als diferents entrenaments realitzats.

Els resultats més destacats han estat la see url 4a posició d’en Pau Llordella a la cursa follow link Cadet Masculí i la source url 8a posició per a la Nahía Carretero a la cursa follow link Benjamí Femení i per a l’ Buy Valium Mexico Aina Cerdeira a la cursa https://yplocal.us/umet51j4r0x Cadet Femení.

Sense cap mena de dubte ha estat una matinal atlètica de gran nivell per a la nostra entitat.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 92a Jean Bouin

 

 

 

La propera competició del calendari general del Club serà el proper watch Diumenge dia 6 de Desembre a Granollers, amb la disputa del   source link 49è Cros Internacional de Catalunya (Cros Ciutat de Granollers).

No obstant, el proper click Diumenge dia 29 de Novembre un petit grup de corredors de la nostra entitat es desplacarà fins a Castellar del Vallès per a la disputa del Buy Alprazolam Tablets 37è Cros Vila de Castellar.

 

Moltes felicitats a tots per l’esforç realitzat!