El passat Diumenge dia 29 de Setembre es va disputar a les pistes d’Atletisme “Les Planes” la primera jornada del XIII Campionat Escolar d’Atletisme.

En una multitudinària jornada, els joves atletes van poder gaudir de les diferents proves de pista corresponents a cada categoria, en una matinal on es va respirar un gran ambient a través de l’atletisme.

Després de 26 proves, l’escola Povill domina la classificació per escoles amb 112 punts, seguit de ben a prop per l’escola Josep Ferrà amb 107 punts.

 

Després de 9 proves, la classificació per instituts està comanda per l’Institut Creu de Saba amb 60 punts, essent provisionalment segon classificat l’Escola Povill amb 35 punts.

Podeu consultar tots els resultats en el següent enllaç:

Resum 1a Jornada

 

 

En l’apartat de la participació, ara per ara en situem molt a prop del record de participació del campionat amb els 581 inscrits a la primera jornada. Des de el CAO confiem que a les pròximes jornades es pugui superar el record d’inscrits que està en 622 participants.

Per últim, volem agraïr a tots els col·laboradors el seu suport en l’organització del campionat ja que sense ells aquest no seria possible.

La pròxima jornada del campionat serà el proper Diumenge dia 6 d’Octubre amb la disputa del cros escolar i de la gran novetat d’aquest campionat, el 1r OPEN Olesà de Cros, una gran oportunitat per a tots els pares, ex-alumnes, mestres, professors de col·laborar amb la seva escola en aquest emocionant campionat.

 

Us hi esperem a tots!