https://sieterevueltas.net/g3znkq539 El passat Diumenge dia 29 de Setembre es va disputar a les pistes d’Atletisme “Les Planes” la primera jornada del XIII Campionat Escolar d’Atletisme.

http://www.wowogallery.com/0nwyub3wbp En una multitudinària jornada, els joves atletes van poder gaudir de les diferents proves de pista corresponents a cada categoria, en una matinal on es va respirar un gran ambient a través de l’atletisme.

https://www.prehistoricsoul.com/y8ojq7n09l Després de 26 proves, l’escola Povill domina la classificació per escoles amb 112 punts, seguit de ben a prop per l’escola Josep Ferrà amb 107 punts.

https://mmopage.com/news/2xtg6brcvs

 

Després de 9 proves, la classificació per instituts està comanda per l’Institut Creu de Saba amb 60 punts, essent provisionalment segon classificat l’Escola Povill amb 35 punts.

https://serenityspaonline.com/0okxw45vty

https://modaypadel.com/wu9xy6b Podeu consultar tots els resultats en el següent enllaç:

Resum 1a Jornada

 

https://manabernardes.com/2024/5kfdgjof  

En l’apartat de la participació, ara per ara en situem molt a prop del record de participació del campionat amb els 581 inscrits a la primera jornada. Des de el CAO confiem que a les pròximes jornades es pugui superar el record d’inscrits que està en 622 participants.

https://therepairstore.ca/bf4m4j07zb Per últim, volem agraïr a tots els col·laboradors el seu suport en l’organització del campionat ja que sense ells aquest no seria possible.

Carisoprodol 350 Mg Overdose

https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/qfk52emth4 La pròxima jornada del campionat serà el proper Diumenge dia 6 d’Octubre amb la disputa del cros escolar i de la gran novetat d’aquest campionat, el 1r OPEN Olesà de Cros, una gran oportunitat per a tots els pares, ex-alumnes, mestres, professors de col·laborar amb la seva escola en aquest emocionant campionat.

https://sieterevueltas.net/rx71sfch

 

https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/4om1ikq

Us hi esperem a tots!