El passat Diumenge dia 14 d’Octubre es va disputar, a les pistes d’atletisme “Les Planes”, la primera jornada del XIIè Campionat Escolar d’Atletisme.

 

La jornada es va desenvolupar amb 584 inscrits (244 nenes i 340 nens), una xifra més que positiva per a la nostra entitat i molt propera de màxims històrics registrats en altres edicions.

L’escola amb major nombre d’inscrits va ser l’Escola Josep Ferrà i Esteva amb 139 inscrits. Destacar també el gran increment en la participació dels alumnes de l’Escola Puigventós amb 48 inscrits, el que la consolida entre la resta d’escoles del nostre municipi dins el campionat.

 

La matinal atlètica va permetre fer gaudir als nens i nenes, i als espectadors de les diferents especialitats del programa atlètic, mantenint l’emoció de totes les proves fins al final de la jornada amb la disputa del relleus.

 

La classificació provisional està comandada per l’Escola Povill seguida de ben a prop per l’Escola Daina Isard.

Podeu consultar els resultats de la primera jornada a l’enllaç corresponent dins el nostre web.

 

La propera jornada, a disputar el proper Diumenge dia 21 d’Octubre, estarà destinada a les proves de cros, al circuit annex de les pistes d’atletisme “Les Planes”.

 

Us hi esperem a tots!!!

resultats