Aquest matí s’ha disputat la 5ª edició de la Cursa del Foc, en un nou format de diumenge al matí, s’ha tornat a recuperar la gran participació de les primeres edicions, amb un total de 421 arribats a meta tot i les dures inclemències del temps, que amb una temperatura molt elevada ha fet que un bon nombre d’atletes hagués d’abandonar la cursa.

https://www.prehistoricsoul.com/ff2nkkfocna

Esportivament parlant, gran victòria en categoría masculina per Sergio Enriquez (Pratenc AA) amb un temps de 32’29”, seguit de Antonio Caparrós i Oscar Alberich. En categoría femenina la guanyadora ha estat Yolanda Riera (Independent) amb 39’29”, seguida de l’atleta local Sara Prescolí (CA Olesa) i de Susana Armengol (Corredors.cat).

https://gungrove.com/mp2t3kao

https://manabernardes.com/2024/hift9wvo Per equips victòria tant masculina com femenina per la Joventut Atlètica Sabadell, en tots dos casos per davant del Club Atletisme Olesa i dels Corredors.cat

https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/pdfir0yc Per tant, molt bones sensacions en aquesta nova etapa de la Cursa del Foc i esperem continuar millorant edició a edició, oferint el millor ambient possible als atletes per tal de gaudir del nostre esport.

Soma 350 Mg Cost També agrair l’ajuda a tots els col•laboradors i patrocinadors, sense vosaltres no hagués estat possible.

https://space1026.com/2024/01/bbqhzff

https://masterfacilitator.com/b686ewyel Fins l’any vinent!

https://therepairstore.ca/zxnoaok88