Avui Diumenge dia 26 d’Octubre s’ha disputat a les pistes d’Atletisme de “Les Planes” i al seu circuit annex de cros la 3a i última jornada del XIVè Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

 

En una matinal amb un temps molt calorós per aquestes dates, els joves olesans han pogut gaudir d’una matinal plena d’emocions a les diferents proves que s’han anat succeint durant tot el matí.

 

Aquesta jornada ha permès a tots aquells que així ho han volgut (nens, nenes, pares, mares, ex-alumnes…) poder vivenciar una autèntica prova de cros, amb diferents al·licients al mig del circuit que les fan tan atractives.

 

La participació en aquesta tercera jornada ha continuat augmentat, arribant al final de la mateixa a un total de  733 atletes inscrits en aquest campionat. És molt important destacar que la cursa OPEN ha arribat al seu màxim històric, assolint un total de 112 inscrits.

 

En el que pertoca als resultats d’aquest campionat l’Escola Povill ha estat la guanyadora de la classificació general amb 266 punts, seguit de ben a prop per l’Escola Daina Isard amb 255 punts i l’Escola Josep Ferrà amb 246 punts.

A la classificació per escoles de primària l’escola guanyadora ha estat l’Escola Josep Ferrà amb 210 punts. A molt poca distància s’ha situat en segona posició l’Escola Povill  amb 195, escola que havia dominat aquesta classificació durant les dues primeres jornades. En tercera posició ha finalitzat l’escola Daina Isard amb 159.

A la classificació per instituts ha guanyat l’INS Creu de Saba amb 133 punts, amb una còmode distància sobre la segona posició corresponent a l’Escola Daina Isard (72 punts) i l’Escola Povill (71 punts).

Només ens queda agrair a tots la vostra participació i col·laboració amb l’esdeveniment i convidar-vos a continuar seguint l’activitat del Club Atletisme Olesa en aquesta web (www.cao.cat) o a la nostra pàgina de facebook: https://www.facebook.com/clubatletismeolesa.

 

Us anirem informant dels pròxims esdeveniments.

 

No us els perdeu!

 

Pròximament:

Resultats 3a Jornada