El passat Dissabte dia 15 de Desembre, Carles Font i Andrea Abalos van debutar a la temporada en Pista Coberta amb grans resultats. El resum dels resultats és el següent:

Purchase Zolpidem Tartrate

Carles Font Nomen va participar a les proves de 60 m.ll. i 400 m.ll., obtenint una Cheap Zolpidem Tartrate 10 Mg millor marca personal (MMP) a les dues proves, amb uns registres de 7″60 per als 60 m.ll. i 56″89 al 400 m.ll. Realment va ser un molt bon debut, tenint clar que de ben segur aquestes marques aniran baixant ara que ja s’han deixat enrere els “nervis” de la primera jornada.

https://elartedemedir.com/blog/l4top1o

Andrea Abalos va participar a la prova de 60 m.ll., realitzant uns molt bons 8″15, guanyant la seva sèrie de forma clara i obtenint marca mínima per al Campionat d’Espanya Juvenil en Pista Coberta, a disputar el proper mes de Març a Antequera (Màlaga). Ara queden ben bé 2 mesos i mig per treballar de valent per millorar aquest registre, deixant la sensació a la jornada de Diumenge que amb més competència es podria haver rebaixat encara més la marca.

https://elmilanoreal.com/cxlib5rrp

Moltes felicitats a tots dos i a seguir treballant dur ja que això només acaba de començar!!!

Buy Zolpidem Online Overnight  

https://dopsiurana.com/wvrdu90n