Des del passat Divendres dia 29 de Gener l’activitat competitiva del CAOlesa no s’ha aturat. El nostre club ha comptat amb representació a la 6a Jornada de Control Absolut en Pista Coberta, al 31è Cros de Caldes de Malavella (Ct de Catalunya de Cros per atletes Veterans), a la 6a Cursa de 10km de Vilafranca del Penedès,  a la 3a Jornada del Critèrium de Llançament d’Hivern i a la 4a Jornada del Control Juvenil-Junior.

Divendres dia 29 de Gener, en jornada de tarda, es va disputar la 6a Jornada de Control Absolut en Pista Coberta. Per part del CAOlesa vam comptar amb representació de diversos atletes a les proves de 200m.ll. Masculí i Femení i els 800m.ll. Masculí.

Com a resultats més destacats cal assenyalar els 2’05″09 als 800m.ll. del Víctor Rodríguez (Nova MMP que supera en 4″ la seva anterior marca) i els 23″89 de l’Edgar Vázquez als 200m.ll, (MMP en Pista Coberta per 70 centèsimes).

 

 

Avui Diumenge dia 31 de Gener, a Caldes de Malavella, s’ha disputat el 31è Cros de Caldes de Malavella (Ct de Catalunya de Cros per atletes Veterans). Per part del CAOlesa hem comptat amb participació a les proves Cadet F, Veterà Masculí M35, 40 i 45, Veterà Femení F35 i 45 i les proves Sènior Masculí i Femení.

Com a resultats més destacats cal esmentar la 3a posició a la categoria Sènior Femení per a Mireia Cano, la 4a posició de Sara Prescolí a la prova Veterà F35, la 5a posició de Cristina Rebull a la prova Veterà F45 i les 7a i 9a posicions respectivament d’en Pol Rodríguez i en Juan Carlos Galán a la prova Sènior Masculí.

 

 

 

També avui Diumenge, però a Vilafranca del Penedès, s’ha disputat la 6a Cursa de 10km de Vilafranca del Penedès.

Per part del CAOlesa hem comptat amb participació diversa, destacant les bones prestacions de l’Ana Ruíz (45’00”), la Vanessa Fernández (56’19” i MMP) i en Pol Nin (40’39”).

 

 

Per últim, avui Diumenge també hem comptat amb la representació del sector de llançament del nostre club a la 3a Jornada del Critèrium de Llançament d’Hivern (Matí) i a la 4a Jornada del Control Juvenil-Junior (Tarda).

A la jornada de matí hem comptat amb la participació de l’Olga Morraja a la prova de Llançament de Disc. En un esplèndid concurs, l’Olga ha batut la seva MMP amb disc d’1kg, llançant l’artefacte fins a uns prou destacats 31,30m, que milloren en quasi 2m la seva anterior MMP.

Però les millors notícies estaven reservades per a la jornada de tarda. A la prova de Llançament de Pes, l’Olga ha realitzat un excel·lent llançament d’11,85m, marca que suposa una nova MMP a la prova i rebaixa la marca mínima de participació al proper Ct d’Espanya Juvenil en Pista Coberta, a disputar el proper 5 de Març a Salamanca. A més a més, també hem comptat amb la participació de la Carla Garcia, atleta que també ha realitzat MMP enviant la bola a 7,60m.

 

 

Moltes felicitats a atletes i tècnics pels bons resultats aconseguits!