El passat cap de setmana el Club Atletisme Olesa va estar molt ben representat a les diferents proves de Pista Coberta i Ruta disputades al territori Català i Estatal.

Dissabte 15 de Març es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya el Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta. El Club Atletisme Olesa va estar representat per en click here Pau Llordella i https://www.techonicsltd.com/uncategorized/z8b4ult l’Aina Cerdeira a la prova de watch 2000m.ll.

El primer en saltar al sintètic va ser en click Pau. En una cursa perfectament regulada, en here Pau va anar progressant des del final del grup fins a una més que destacable https://splendormedicinaregenerativa.com/ienzgsaw 5a posició amb un registre de https://brako.com/en/09g6qohi8 6’40”87, el que suposa source link una nova MMP.

Posteriorment l’ https://thefooduntold.com/food-science/hpx0c3va Aina va demostrar el seu potencial, assolint la 7a posició amb una marca de Cheapest Tramadol Cod 7’27”68 quedant-se només Tramadol India Online a un segon de la seva MMP i millorant una posició la seva classificació respecte a la jornada prèvia.

Diumenge 16 de Març les proves en Pista Coberta per als nostres atletes es dividien entre el follow site Campionat de Catalunya Junior en Pista Coberta, disputat a Sabadell, i el https://www.inaxorio.com/9ef0tps Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta, disputat a follow site Antequera (Málaga).

A l’autonòmic Junior, el Club Atletisme Olesa va estar representat per els velocistes https://gsaudemarketing.com.br/j32z1yn8t Carles Font, https://www.pathwaysmagazineonline.com/cdfr00cf Adriana Morraja i enter Andrea Ábalos.

El primer en debutar a la competició va ser en Tramadol Online Coupons Carles. Ell va disputar la source link 3a semifinal dels 60m.ll., assolint la 5a posició amb una marca de https://www.inaxorio.com/0wc93fmqs3r 7”58, el que suposa la seva source link segona millor marca de sempre a la distància. En Carles va realitzar una bona prova acabant el campionat amb un bon resultat.

Per la seva banda, l’ https://etbscreenwriting.com/eaaklo5 Adriana va participar a la https://living4youboutique.com/bo9ceioym 2a semifinal dels 60m.ll., assolint la follow 7a posició amb un registre de click 8”94, després de gairebé 2 mesos parada per una lesió a l’espatlla i que li ha impedit arribar en les millors condicions al campionat. No obstant, l’Adriana ha demostrat gran valentia decidint participar al campionat, tot i ser conscient que les seves condicions no eren les que ella desitjaria.

A la mateixa prova, l’ https://autismwish.org/drct9vi2kcx Andrea va disputar la primera semifinal, assolint plaça a la gran final amb un registre de follow link 8”19 ( https://hymnsandhome.com/2024/07/25/ojgem4bof MMT) i la https://brako.com/en/6s0lkle9 2a posició a la prova.

Posteriorment, a la gran final, l’ https://www.adroitprojectconsultants.com/2024/07/25/ngi8md8q Andrea va obtenir una meritòria https://thefooduntold.com/food-science/f20xrk4t 3a posició amb un registre de https://gsaudemarketing.com.br/6adp2sb 8”20, el que suposava la https://www.adroitprojectconsultants.com/2024/07/25/82fx7dsr medalla de bronze al campionat i Tramadol Online Prescription Uk la seva primera medalla en una campionat autonòmic. De ben segur aquest resultat donarà confiança a l’Andrea per retornar a la continuïtat que necessita als entrenaments per assolir bons resultats.

Paral·lelament a aquest campionat, a https://www.pathwaysmagazineonline.com/jk4laaje3b8 Antequera, vam tenir la participació del jove source site Niki Del Castillo a la prova de Salt amb Perxa. En el seu debut en aquest campionat, en go Niki va realitzar un esplèndid campionat, assolint la https://living4youboutique.com/oald1y7o 11a posició amb un salt de go 3,21m, el que suposa https://thefooduntold.com/food-science/xn3m9kr7jot una nova MMP. A més a més, l’actitud d’en https://autismwish.org/d7sofipr Niki durant tot el viatge i el campionat va ser de 10.

Deixant de banda la pista coberta, aquest mateix Diumenge també es va disputar pels carrers de Barcelona la ja multitudinària see 35a Zurich Marató de Barcelona.

Diversos runners del club van participar a la prova. Alguns van anar buscant  registres personals, d’altres amb l’objectiu de finalitzar la prova i alguns en busca d’ajudar a la resta de participants a assolir la marc desitjada essent portadors dels diferents globus de marca objectiu.