L’activitat del CAOlesa durant les 3 primeres setmanes del mes de Febrer ha estat molt intensa.

Els nostres atletes han participat en diferents Campionats de Catalunya i Controls en proves de Pista Coberta, a l’Aire Lliure i Cros. A més a més, també hem tingut una bona representació en proves de ruta.

 

Dissabte dia 4 de Febrer la nostra entitat va estar representada al  Control Benjamí-Aleví-Infantil organitzat per la  FCA, a les Pistes d’Atletisme de Mataró.

Vam tenir representació a les proves de 2000m.m., 600m.ll. i Llançament de Pes per a la categoria Infantil.

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Control Benjamí-Aleví-Infantil 04-02-2017

 

Dissabte dia 4 de Febrer la nostra entitat va estar representada al  https://masterfacilitator.com/6yu8o4qual8 Control Juvenil-Junior organitzat per la  FCA, a la  Pista Coberta de Catalunya (Sabadell).

Vam tenir representació a les proves de  Buy Valium Ampoules Salt de Llargada, 60m.t., 400m.l.. i 1500m.ll.

Les actuacions més destacades van ser la Buy Diazepam Next Day MMT als 400m.ll. per a la Carlota Lacort ( https://fireheartmusic.com/g7bczivs 1’07″65) i la nova  MMP al https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/ehto48v4x6 Salt de Llargada per l’ https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/qj7nqwhnla Olga Morraja ( https://manabernardes.com/2024/n3av4qlbilm 4,60m).

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Control Juvenil-Junior 04-02-2017

 

Diumenge dia 05 de Febrer l’activitat del CAOlesa es va dividir entre el  http://www.wowogallery.com/twd1r7k Campionat de Catalunya de Cros per atletes Veterans (Caldes de Malavella), la  https://serenityspaonline.com/xbtj3md4izi Mitja Marató de Granollers i la https://modaypadel.com/7hwr89tt  4a jornada del Critèrium de Llançaments d’Hivern de la FCA (Serrahima-BCN).

 

A Caldes de Malavella, vam comptar amb una bona representació a les proves Buy Legit Valium Online M-35, M-45 i F-35.

Com a resultat més destacat assenyalar la https://equinlab.com/2024/01/18/0yeqf9b9i5 esplèndida 7a posició a la categoria https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/gcid7b1 M-35 per a en https://space1026.com/2024/01/g5zesl0n Daniel Sánchez.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Ct de Catalunya de Veterans (Caldes de Malavella)

 

 

Granollers, vam comptar amb la participació d’alguns dels nostres atletes en un circuit prou ràpid on el més ràpid dels nostres va ser en  https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/ybhidnswxrj Feliciano García, amb una marca de https://gungrove.com/kbpyj2o7ekb 1h23’32”.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Mitja Marató de Granollers

 

https://therepairstore.ca/wxuejuea Serrahima, vam comptar amb la participació de l’ https://mmopage.com/news/1c4wbsh9l Olga Morraja a la prova de  https://fireheartmusic.com/9lctdr3his Llançament de Disc Juvenil, assolint una marca de https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/zizyayt3 28,12m, en un dia no va trobar bones sensacions a la prova.

 

 

 

Dissabte dia 11 de Febrer la nostra entitat va estar representada al  https://manabernardes.com/2024/24dvpodb5 Ct de Catalunya de relleus 4x200m Infantil en PC.

El CAOlesa va estar representat pels seus equips Masculí i Femení. l’Equip Masculí, format per en  https://sieterevueltas.net/eupwn4ul Blai Simao, l’ Ian González, l’Adrián Morales i l’Adrián Mota va realitzar una gran actuació, assolint un bon registre final de  Diazepam 2 Mg Buy Online 2’10″82 en una destacada actuació dels nostres atletes, que els va portar a assolir la 4a plaça a la 1a Semifinal disputada.

Per la seva part, l’Equip Femení format per la Buy Watson Carisoprodol 350 Mg Daniela Fernández, la Maria Garcia, la Lucia Morales i la Clara Soberbio va realitzar una gran actuació, competint amb valentia davant d’equips que van finalitzar al podi de la prova. El temps final va ser de https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/i443gi1bz6o 2’15″73 i finalitzant 5es a la 4a Semifinal disputada.

 

 

https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/yvaewh41ghm Dissabte dia 11 de Febrer, en jornada de tarda, la nostra entitat va estar representada al  https://fireheartmusic.com/nhru0eeyvz Control Cadet-Juvenil organitzat per la  FCA, a la  Buy Valium Pista Coberta de Catalunya (Sabadell).

Vam tenir representació a la prova de 800m.ll. on la Purchase Xanax Legally Online Carlota Lacort va assolir un registre de Buy Alprazolam Next Day Delivery 2’44″17, en una cursa on va obtenir importants aprenentatges.

Durant la disputa d’aquest control es va disputar de forma simultània el https://space1026.com/2024/01/lth3ky90k5 Campionat de Catalunya Juvenil ( prova de llançament de pes).

 

El CAOlesa va comptar amb la participació en aquesta final de l’Olga Morraja. En una final trepidant, la nostra atleta va realitzar un concurs molt regular, assolint un millor llançament de 12,16m que van significar assolir el SOTS-CAMPIONAT CATALÀ JUVENIL DE LLANÇAMENT DE PES EN PISTA COBERTA.

 

Diumenge dia 12 de Febrer la nostra entitat va estar representada al Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs, disputat a Caldes de Malavella.

Aquest any vam tenir una nombrosa representació en aquest campionat, completant equips en la majoria de categories, en un circuit d’autèntic Cros, exigent, amb fang i pluja.

Com a resultats col·lectius més destacats assenyalar la 9a posició de l’equip Aleví Femení format per Mireia Prieto, Nahía Carretero, Ikram Ouahbi, Alba López, Lucía Rojas i María Camero, la 10a posició de l’equip Sènior Masculí format per en Daniel Sánchez, en Pol Rodríguez, en Juan Carlos Galán i l’Óscar Barea.

A nivell individual destacar la 12a posició d’en Gerard García en Cadet Masculí, la 15a posició en Senior Femení de la nostra entrenadora Ester Guerrero (Avinent Manresa), la 19a en Juvenil Masculí per en Pau Llordella i la 21a en Juvenil Femení per a l’Aina Cerdeira.

 

 

 

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs

 

Fotografies Gemma Cases:

Benjamins Juvenils Infantils Cadets Seniors

 

 

 

Dissabte dia 18 de Febrer, en jornada de matí, es va disputar el Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern, a l’estadi Joan Serrahima.

El nostre Club va comptar amb la representació de l’Olga Morraja, que va assolir una meritòria 4a posició en Juvenil Femení amb un registre de 29,46m.

 

 

Dissabte dia 18 de Febrer, en jornada de tarda, la nostra entitat va estar representada al Control Cadet-Juvenil organitzat per la FCA, a la Pista Coberta de Catalunya (Sabadell).

Vam tenir representació a les proves de 1000 i  1500m.ll.

Els resultats més destacats van ser la nova MMP de l’Adrià García Velasco als 1000m.ll. amb un registre de 2’52″52 (rebaixant en 5″ la seva anterior marca), l’esplèndit 1500 de l’Aina Cerdeira on va assolir un registre de 5’08″71 (anterior 5’18”) i la nova MMP per a l’Ona Boixader a la mateixa prova, amb un registre de 5’20″42 (anterior 5’32”)

 

Diumenge dia 19 de Febrer la nostra entitat va estar representada al Campionat de Catalunya de Proves Combinades Juvenil en PC organitzat per la FCA, a la Pista Coberta de Catalunya (Sabadell).

La nostra representant va ser l’Olga Morraja, que va disputar la prova de Pentatló, assolint MMP en Salt d’Alçada, 800m.ll. i va igualar la de Salt de Llargada, fet que va permetre realitzar una MMP global dde 2720 punts, que supera en 200 punts la seva anterior marca i que li va permetre finalitzar en una meritòria 8a posició.

 

 

Per últim, el mateix Diumenge a Viladecans, es va disputar el Ct de Catalunya de Marxa en Ruta per a categories de promoció. Per part del CAOlesa vam comptar amb la participació a les categories Benjamí, Aleví, Infantil i OPEN (Susanna De Haro i Gemma Cases).

Els resultats més destacats van ser la 5a posició de l’equip Aleví Masculí i la 7a de l’equip Aleví Femení.

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Campionat de Catalunya de Marxa en Categories de Promoció

 

Fotografies Gemma Cases:

Àlbum 1 Àlbum 2 Àlbum 3 Àlbum 4

Àlbum 5 Àlbum 6

 

Moltes felicitats a tots pels bons resultats aconseguits!