L’activitat del CAOlesa en aquesta setmana s’ha centrat en les competicions de Pista Coberta, Ruta i Aire Lliure.

 

Dissabte dia 11 de Març, en jornada de matí, es va disputar el Control Benjamí, Aleví i Infantil organitzat per la FCA al Complex Esportiu l’Hospitalet Nord, a l’Hospitalet de Llobregat.

Per part del CAOlesa vam tenir representació dels grups Aleví i Infantil, que van participar en diferents proves de llançaments, cursa a peu amb i sense tanques i salts.

Tots els atletes comencen a assolir bagatge de cara a la futura participació del CAOlesa al proper Ct de Catalunya de clubs de Pista a l’Aire Lliure, el proper 13 de Maig.

 

 

Dissabte dia 11 de Març, en jornada de tarda, es va disputar el Campionat d’Espanya Juvenil en Pista Coberta organitzat per la FCA i la RFEA, a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell.

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació de l’Olga Morraja a la prova de Llançament de Pes.

La nostra atleta va realitzar un esplèndid concurs, realitzant dos llançaments molt propers a la seva MMP a la prova (12,36 i 12,38m) que li van permetre assolir una excel·lent 6a plaça, que la consolida entre les millors llançadores del nostre país.

 

 

Gran feina la duta a terme per l’Olga i el seu entrenador en Noé Reina!

 

 

Diumenge dia 12 de Març, en jornada de matí, es va disputar pels carrers de Barcelona la 40a Zurich Marató de Barcelona.

El CAOlesa va estar molt ben representat en aquesta prova, amb un nombrós grup de corredors, molts d’ells debutants a la mateixa.

En una prova tant dura com aquesta, la sort va ser dispar per a molts d’ells però tots ells van gaudir de múltiples vivències dins la prova.

El més ràpid dels nostres va ser l’Oliver Galindo amb una marca de 2h55’57.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Zurich Marató de Barcelona

 

 

 

Per últim, el cap de setmana anterior (4 i 5 de Març) el CAOlesa va estar representat al Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta, amb la participació d’en Gerard Garcia, l’Adrià García i la Rosa Galán.

El més destacat dels tres va ser l’Adrià, que va assolir un excel·lent registre de 2’49″32 als 1000m.ll., a un segon de la marca mínima de participació al Ct d’Espanya de l’especialitat.

 

A més a més, el Diumenge 5 es va disputar a Barcelona la UniRun, amb una nombrosa participació del Grup d’Esport Salut i del Grup de Ruta del CAOlesa. Us deixem els resultats i algunes fotografies de tots ells.

Jonathan Moreno 27:58 (tr 27:33)
Luis Sevilla 28:40 (tr 28:17)
Antonio Fernández 28:48 (tr 28:36)
Mario Muñoz 30:35 (tr 30:11)
Mustapha El Aita 31:47 (tr 31:23)
Mari Cruz Esteve 34:51 (tr 34:26)
Alba Moya 35:33 (tr 35:07)
Antonio Gomez 37:23 (tr 36:58)

 

 

Moltes felicitats a tots per la bona feina realitzada!