Aquest cap de setmana l’activitat del Club Atletisme Olesa s’ha centrat a les proves disputades a la Pista Coberta de Catalunya i al Campionat de Catalunya de Cros per atletes Veterans.

El passat Dissabte dia 8 de Febrer el Club Atletisme Olesa va estar representat per l’equip Cadet Femení a la jornada prèvia del Campionat de Catalunya Cadet de 4×200 en Pista Coberta.

 

 

L’equip format per l’Olga Morraja, l’Ainhoa Rubia, la Carla Garcia i l’Alba Fernández va finalitzar en una meritòria 6a posició a la 5a semifinal, finalitzant la prova amb un registre de 2’06”78 i gaudint molt de l’experiència viscuda.

Posteriorment, en jornada de tarda, es va disputar a la mateixa instal·lació la 7a jornada del Control Absolut en Pista Coberta amb la participació d’Andrea Ábalos a la prova de 60m.ll.

L’Andrea va participar a la 2a sèrie assolint la 7a posició amb un registre de 8”36 en el que suposava el seu retorn a la competició des del mes de Desembre.

Avui, Diumenge 9 de Febrer, l’activitat del club s’ha repartit entre la Final del Trofeu de Promoció de Pista Coberta a Sabadell i el Campionat de Catalunya de Cros per atletes Veterans a Canovelles.

A Sabadell hem comptat amb la participació de l’Aina Cerdeira i en Pau Llordella a la prova de 2000m.ll..

L’Aina ha realitzat una brillant cursa en progressió, assolint finalment la 4a posició i rebaixant la seva marca personal fins a uns magnífics 7’26”.

En Pau ha realitzat una cursa tàcticament impecable, demostrant el seu excel·lent estat de forma que l’ha portat a la 2a posició final, amb rebaixa de la seva marca personal a la distància que ara s’atura en 6’48”.

A Canovelles han participat per part del nostre club l’Aurora Sánchez, la Mercedes Luque, la Sara Prescolí, en Juanjo Rivera, en Toni Pérez i l’Antonio Alarcón.

De tots ells destacar la segona posició assolida per en Toni a la categoria M-60, el que el proclama Sots-Campió de Catalunya de Cros M-60 en una magnífica cursa en progressió on ha lluitat de tu a tu amb el vencedor final de la prova, arribant a escassos segons i podent disputar la victòria fins als metres finals.

A més a més, la Sara a fregat el podi a la categoria F-35, assolint una meritòria 4a posició en una cursa lluitada des de el primer metre.

Moltes felicitats a tots per els magnífics resultats aconseguits.