El passat Dissabte dia 21 de Febrer es van disputar a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell, les Eliminatòries del Campionat de Catalunya de Relleus Cadet en Pista Coberta.

Per part del Club Atletisme Olesa vam tenir representació tant a la cursa femenina com a la masculina. L’equip femení va estar format per les atletes Olga Morraja, Aina Cerdeira, Carla García i Carlota Lacort. L’equip masculí va estar format per els atletes Marc Montoya, Pau Llordella, Victor Rodríguez i Pol Escarrer.

Les primeres en saltar al sintètic van ser les corredores de l’equip femení, disputant la segona sèrie eliminatòria on van assolir una meritòria 4a posició amb un temps final de 2’01″52.

Posteriorment, l’equip masculí va disputar la 3a sèrie eliminatòria on va aconseguir finalitzar la prova en una destacada 4a posició amb un temps final d’1’57″16.

Sense cap mena de dubte, una bona actuació de tots ells tant a nivell individual com col·lectiu.

Ahir Diumenge dia 22 de Febrer dos dels nostres runners es van enfrontar amb el repte de la Marató. A la Zurich Marató de Sevilla va prendre part en Óscar Barea. L’Óscar es va presentar a la Marató amb poc treball específic per la prova a sobre però amb la intenció de gaudir de la distància i poder fer un resultat interessant. Finalment va finalitzar la prova amb una marca de 2h50′, a només 1 minut de la seva MMP, el que realment és un resultat excel·lent per a ell.

Per la seva part, l’Enric Vicente va disputar la Marató de les Vies Verdes 2015. En un dia on no va trobar-se del tot a gust, l’Enric va saber regular per finalitzar la prova el més sencer possible, assolint una marca de 3h33’04”. De ben segur que vindran dies on les sensacions acompanyaran molt més.

L’activitat del CAO no para i en les properes setmanes tindrem representació a Cáceres (Ct d’Espanya de Cros per Clubs), Sabadell (Campionats de Catalunya Infantil, Cadet i Juvenil en Pista Coberta), Gavà (Curses de 5, 10 i 21km) i Barcelona (Zurich Marató de Barcelona).