El passat cap de setmana els atletes del Club Atletisme Olesa van participar a la Buy Xanax 2Mg Uk VI Cursa dels Mussols de St Quirze del Vallès i a la https://photovisions.ca/2q46xjbq 3a Marató per Relleus de St Joan Despí.

Dissabte dia 29 de Març es va disputar per els senders i corriols dels voltants de St Quirze del Vallès la  https://emduk.org/yhp36gh4 VI Cursa dels Mussols. Per part del Club Atletisme Olesa van participar en https://pkuatm.org/2024/05/13/gpftd611u6 Xavier Boladeras, en click Josep García i en Buy Cheap Xanax Bars Raúl Reyes amb bones sensacions per tots tres en acabar la cursa.

 

A la cursa Infantil vam comptar amb la participació de la https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/jkhfqvmndn Clara Soberbio, que va obtenir la Buy Alprazolam Bars victòria a la categoria femenina de la mateixa. Gran actuació de la Clara en aquesta cursa diferent a les que realitza habitualment.

Diumenge dia 30 de Març, diversos runners del Club van participar a la https://thegreathighway.com/flbsi2xpuz3  3a Marató per Relleus de St Joan Despí.

El nostre Club va participar amb tres formacions, dues masculines i una femenina. Els equips estaven composats per https://domainebregeon.com/h2i0hqu 6 corredors que disputaven una posta de enter site 7032m cadascú i que completava la mítica distància de la Marató. Les inclemències del temps es van fer notar durant tot el matí, amb forta pluja, vent constant i fang en moltes parts del recorregut.

Tot i això, els nostres runners van donar el millor d’ells mateixos assolint un resultats excel·lents.

L’Equip Masculí format per en https://annmorrislighting.com/0xlyef8ybem Antonio Álvarez, go Juan Carlos Galán, source url Raúl Agudo, https://www.vertaglia.com/qfv2u4fm51 Óscar Barea, https://yplocal.us/ilw6he5j0 Roger Gracián i https://restoreredspruce.org/2024/05/13/04l6tnwwweu Daniel Sánchez va assolir una més que treballada 3a posició a la Classificació General amb un temps proper a les 2h39′ (pendent de resultats oficials).

L’Equip Femení format per en Nuria PuigventósMaría AgudoMercedes LuqueAurora SánchezAndrea Motos i Sara Prescolí va assolir una molt meritòria 3a posició a la Classificació General Femenina amb un temps proper a les 3h23′ (pendent de resultats oficials).

També va participar L’Equip Masculí format per Marc SorianoMateo SanclementeAlbert ColladoZackaria LamkadmiAntonio Alarcón i Antonio Sánchez tenint tots un rendiment molt destacable i compensat dins l’equip.

 

Moltes felicitats a tots per la il·lusió i les ganes que mostreu cada cap de setmana i que reporten aquests magnífics resultats.