[box]El Club Atletisme Olesa va ser fundat l’any 1981, fruit de l’il·lusió d’un grup d’olesans amants de l’esport, i en concret de l’atletisme. Els començaments van ésser prou difícils donat les mancances de instal·lacions, tradició i recursos propis.[/box]

La primera Junta Directiva va fonamentar la seva actuació en la consecució d’un espai físic que fes possible la pràctica de l’atletisme amb un mínim de condicions d’espai i seguretat.

A l’any 1982 es va aconseguir la cessió Municipal d’un terreny situat a la que avui en dia es la Zona Esportiva de Les Planes i després d’uns treballs d’aplanament i adequació es va habilitar la primera pista d’atletisme, de terra, sense carrers i amb una corda de tres-cents metres. En anys posteriors es va contruir un fossat de salts per a salts horitzontals (llargada i triple), un cercle de llançaments i una zona amb màrfega gruixuda per la pràctica del salt d’alçada.

El 22 de gener de 1994, s’inaugura la nova Pista d’Atletisme, de similars característiques a l’anterior i amb una millora efectiva en els serveis. Aquesta obra ha estat causa de la construcció de la nova Piscina Descoberta, a la ubicació de l’antiga pista.

Tot això es va complementar amb la cessió de dos vestuaris (masculí i femení) i la concertació de utilització del gimnàs i la sala de peses de la Zona Esportiva.

Actualment, la pista d’Atletisme disposa de dos vestidors propis, una zona semi-coberta amb dos mòduls de material polivalent i específic d’atletisme, i una zona de salts completa amb superfície sintètica (tartà) i màrfegues per a la pràctica del salt d’Alçada i Perxa.

Per tant, la instal·lació a dia d’avui reuneix tota les condicions necessàries per a l’entrenament de totes les especialitats del programa atlètic.