Aquest passat Diumenge dia 3 d’Abril el CAOlesa ha donat una passa més en la seva evolució com a entitat.

Per primer cop a la història del CAOlesa la nostra entitat ha tingut representació al Campionat de Catalunya de Clubs per categories de promoció. En aquesta ocasió el campionat es va disputar a l’Estadi Moisés Llopart del Prat de Llobregat.

L’equip Cadet Femení, format per la Lluna Vendrell, Marta Jiménez, Claudia Fernández, Nadia Martínez, Temi Junior Matanmi, Ona Boixader, Rosa Galán, Marina Pérez i Aina Cerdeira va realizar una esplèndida competició, donant cadascuna d’elles el millor que tenien per tal de finalitzar la competició en una meritòria 21a posició amb un total de 146 punts.

A nivell de resultats individuals destacar la 2a posició de l’Aina Cerdeira als 1500m.obstacles amb una marca de 5’39″98, la 11a posició de la Temi Junior Matanmi al Salt de Llargada amb 4,31m o les 12s posicions de la Marina Pérez i l’Ona Boixader als 300m.ll. i 1000m.ll. amb unes marques de 49″07 i 3’37″08 respectivament.

Tot i les bones actuacions individuals, el més important d’aquesta jornada va ser la capacitat de totes i cadascuna d’elles de donar el millor d’elles mateixes en busca del millor resultat col·lectiu possible, realitzant la gran majoria d’elles proves que no són la seva especialitat preferida o la prova que més se’ls hi ajusta, tot intentant ajudar a l’equip dins les seves possibilitats.

Moltes felicitats per aquest gran resultat!

 

D’altra banda, a Barcelona, es va disputar la Cursa “Els 10 Blaus, la cursa de Gràcia”, sobre distàncies de 5 i 10km.

Per part del CAOlesa vam comptar amb la participación de la Sara Prescolí i la Mireia Cano, les quals van assolir un excel·lent doblet a la cursa de 5km, assolint la Sara la 1a posició a la classificació general amb un temps de 19’20” i la Mireia la segona amb una marca de 21’33”.

 

 

Moltes felicitats a les dues per aquest excel·lent resultat!