Un cop superat el concurs públic organitzat per l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, el CAOlesa tornarà a organitzar la Escola Esportiva 2016.

 

 

En aquesta ocasió, el CAOlesa ha arribat a un acord amb el Club Futbol Sala Olesa per a donar continuïtat als projectes de EE2014 i EE2015 de forma conjunta, atenent així a una voluntat general d’establir sinergies entre les entitats del municipi i sumar forces per a millorar la proposta que arriba al ciutadà.

 

Com a novetats en aquesta edició assenyalar l’increment dels espais disponibles per a la realització de les activitats amb la incorporació a les instal·lacions del Complex Esportiu (Pista de Futbol Sala, Pista d’Atletisme, Piscina d’Estiu) de les instal·lacions del INS Daniel Blanxart, el que possibilitarà millorar la qualitat i quantitat de l’espai a utilitzar a les nostres activitats.

Així la EE2016 disposarà dels següents espais:

 

Seus centrals de la EE2016. 

Pavelló Salvador Boada:

Pistes d’Atletisme de “Les Planes”.

Piscina Municipal d’Estiu.

 

Seu auxiliar de l’escola. 

INS Daniel Blanxart: Disposa d’aules i gimnàs cobert, tot millorant les instal·lacions per a la realització de manualitats, utilització de recursos audiovisuals i espai útil en dies de pluja.

 

A més a més, es donarà continuïtat als serveis d’autobús, menjador, acollida matinal i acollida de tarda a més de garantitzar que cada nen/a assistirà a la piscina municipal d’estiu diàriament.

Podeu consultar la resta de la informació a través del Facebook de la EE2016 i d’aquesta pàgina web.

 

No us ho podeu perdre.

Us hi esperem!