Avui Diumenge dia 29 de Novembre els atletes i runners del CAOlesa s’han repartit arreu del territori Català per a la disputa de tres proves de Cros (una) i Ruta (dues).

A Castellar del Vallès s’ha disputat la 38a Edició del Cros Vila de Castellar (Memorial Pere Hernández) amb representació de 6 atletes del CAOlesa (Oliver Galindo, David Francisco, Ana Ruíz, Toni Agut, Sara Prescolí i Juan Carlos Galán).

Tots ells han realitzat bones curses, destacant la 2a posició a la prova Veterà Femení per a Sara Prescolí amb un temps de 17’52” i la 3a posició per a Ana Ruíz a la prova OPEN Femení.

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 38è Cros de Castellar del Vallès

 

 

 

A Moja s’ha disputat la 4a edició de les seves curses de 5 i 10km. Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació d’en Pol Nin, l’Albert Collado i la Mónica Monfort.

De tots ells destacar la 3a posició Absoluta per a la Mónica Monfort a la cursa de 10km amb un temps de 48’40” i la 1a posició Sènior per a l’Albert Collado  (13è de la General) amb un temps de 41’40”.

 

A Tarragona s’han disputat els 10km Ciutat de Tarragona amb la participació d’en Raúl Agudo per part del CAOlesa.

Realitzant una cursa amb molt bona gestió de l’esforç, en Raúl ha finalitzat la prova en 20a posició amb un temps de 36’07”, el que suposa una nova MMP a la distància.

 

Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits!