source link source link Jki-instagram-1-light

https://thegreathighway.com/j3e5gtm0bw Aquest dijous 4 de juliol, s’ha celebrat la Diada de l’Atletisme Català a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Ha estat una jornada plena d’emocions on la Federació Catalana d’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement.

Order Valium Online Canada

Order Alprazolam Powder Entre els guardonats com a millors clubs catalans de la passada temporada, el Club Atletisme Olesa va rebre el seu. El CAO va ser Campió de Catalunya de la 3era categoria de la Lliga Catalana de clubs. El nostre president com a representant del Club va ser l’encarregat de recollir el trofeu.

https://www.jacobysaustin.com/2024/05/06kybtxc46

https://templedavid.org/symons/rhtpzih40 Aquest premi és una mostra del treball diari dels atletes del CAO i del seu esforç per representar la nostra institució. El Club Atletisme Olesa va realitzar una magnífica jornada final en les pistes de la Mar Bella on va treure gairebé 20 de punts als rivals. https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/5mxqc2y2e  

https://annmorrislighting.com/o9lccbau5

https://aguasamazonicas.org/reo4wfxk0sx RESULTATS JORNADA FINAL https://www.vertaglia.com/h9964ekjnd https://restoreredspruce.org/2024/05/13/voiax4a Resultats  

go site

go to link  

https://emduk.org/aewj61bx12y

go FOTOGRAFIES DIADA here https://www.vertaglia.com/xulcx58n Fotos   https://templedavid.org/symons/p7hcluft18  

go to link

Buy Diazepam Mexico Felicitats a tothom, aquest trofeu és de tots!

here

see url  

https://pkuatm.org/2024/05/13/z3e65574w

Buy Diazepam 5Mg Online Uk see Aprofitem per informar-vos que el proper dissabte dia 20 de Juliol es realitzarà el sopar del club amb la tradicional pujada al Pla del Fideuer. Esperem les vostres confirmacions.

https://grannysglasses.com/?p=z8l0he0