Avui Diumenge dia 30 de Novembre s’ha disputat al Parc de Colobres i les pistes d’Atletisme de Castellar del Vallès el XXXVII Cros Vila de Castellar, integrat al Gran Premi Català de Cros per a les categories Cadet-Juvenil-Júnior.

En un cap de setmana de temporal de pluja i llevantades, la previsió per aquest matí era de tot menys esperançadora. Tot i això un nombrós grup d’atletes del Club Atletisme Olesa s’han desplaçat fins a Castellar del Vallès per tal de participar al cros de la localitat.

 

El temps ha respectat prou bé i totes les curses s’han pogut desenvolupar amb normalitat, en un circuit esplèndid, prioritàriament de gespa natural amb troços de fang i moltes pujades i baixades. Un veritable cros dels que malauradament actualment costa veure.

En el que correspon als resultats dels nostres atletes cal destacar la victòria per a Sara Prescolí a la categoria Veterà A Femení, categoria on s’ha imposat amb autoritat.

També ha pujat al podi Maria Mercedes Luque a la categoria Veterà B Femení, on ha finalitzat en una meritòria segona posició.

En el que respecte als joves valors de la nostra entitat cal destacar la esplèndida 7a posició per en Gerard Garcia a la categoria Infantil Masculí, la 9a posició per a la Bruna Soberbio a la categoria Pre-Benjamí Femení, la 16a posició per en Pau Llordella a la categoria Cadet Masculí i la 17a posició per a l’Aina Cerdeira a la categoria Cadet Femení, quedant-se aquests dos últims a tocar d’entrar al top 15 de la categoria, fet que atorga punts a la classificació del Gran Premi Català de Cros anteriorment mencionat.

 

Podeu consultar el resultats complets al següent enllaç:

http://galeon.com/cacastellar/curses/xls/cros/cross14.pdf

 

Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits i us esperem a tots la pròxima setmana al 48è Cros Internacional Ciutat de Granollers!