Aquest cap de setmana l’activitat del Club Atletisme Olesa s’ha centrat en la cursa de 5km  https://modaypadel.com/0lh7ma22d6h Igualada Urban Running Night Show 2014 i el https://masterfacilitator.com/jqoqptb7gfl Campionat de Catalunya Infantil al Aire Lliure (Jornada Prèvia).

https://manabernardes.com/2024/wl851q2p Dissabte dia 31 de Maig es va disputar pels carrers d’Igualada la ja esmentada Buy Xanax Pills Online Igualada Urban Running Night Show 2014.

Per part del Club Atletisme Olesa la participació va ser per a en http://www.wowogallery.com/gpopwdf7z Daniel Sánchez Espinosa i l’Alba Soler.

 

De tots dos cal destacar l’actuació d’en Dani, el qual va assolir de forma brillant la segona posició a la Classificació General de la cursa de 5km. Després de comandar la prova durant la majoria del recorregut en Dani va cedir la victòria a la recta final, realitzant un excel·lent temps de 15’50” a només 1 segon el primer classificat.

 

Avui https://mmopage.com/news/6m3j90r3 Diumenge dia 1 de Juliol s’ha disputat a l’estadi de “la Bòbila” de Gavà el https://fireheartmusic.com/jhcfklt7jp Campionat de Catalunya Infantil al Aire Lliure (Jornada Prèvia). Per part del Club Atletisme Olesa han pres part a la competició en Pau Llordella i l’ https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/4mvhmbzn Aina Cerdeira, tots dos a la prova de 1000m.obstàcles.

El primer en saltar al sintètic ha estat en Pau. Després de realitzar una sortida discreta en Pau ha anat guanyant posicions fins assolir Buy Alprazolam Usa una brillant 5a posició amb Buy Soma Legally Online una marca de 3’19”, el que li dona l’ https://therepairstore.ca/4ifj3qqe0 accés a la Jornada Final del Campionat.

Posteriorment ha estat el torn de l’Aina.

L’Aina ha sortit decidida a realitzar una bona cursa. Corrent a ritme tal i com a ella la caracteritza ha finalitzat la prova amb una magnífica recta final, demostrant el seu nivell tècnic a l’obstacle que li ha possibilitat guanyar una posició i finalitzar en una excel·lent 8a posició amb un temps de Buy Diazepam 20 Mg 3’36”, el que també li dona l’ accés a la Jornada Final.

 

Moltes felicitats a tots i totes per aquests magnífics resultats.