Durant les últimes dues setmanes, el CAOlesa ha tingut representació als diferents controls de Pista organitzats per la FCA, a més de tenir presència en proves de ruta i muntanya.

El passat Dissabte dia 30 d’Abril es va disputar, en jornada de matí i tarda, la primera jornada del Control Cadet-Juvenil-Junior de Pista a l’Aire Lliure, a Mollet del Vallès.

Per part del CAOlesa vam tenir una nombrosa participació, amb presència a les proves de marxa atlètica, mig fons, curses de velocitat i llançaments.

 

 

Com a resultats més destacats assenyalar la MMP d’en Víctor Rodríguez a la prova de 800m.ll. amb una marca de 2’03″16 (Rebaixant en quasi 2″ la seva anterior MMP) i de la Claudia Fernández en 3000m.m. amb una marca de 21’04″63 (Rebaixant en 26″ la seva anterior MMP).

Diumenge dia 01 de Maig es va disputar, en jornada de matí, el  XXXVI Trofeu Pratenc AA de Promoció, al Prat de Llobregat.

Més de 40 atletes del CAOlesa van participar en aquest trofeu, tots ells entre les categories Pre-Benjamí i Cadet, tenint representació a totes les especialitats.

Com a resultats més destacats assenyalar la 4a posició de la Temi Matanmi al Salt de Llargada Cadet Femení amb una marca de 4,58m (Nova MMP que millora en 29cm la seva anterior marca), la també 4a posició del Pau Llordella a la prova dels 1000m.ll Cadet Masculí. amb una marca de 2’48″71 (Nova MMP que rebaixa en 5″ la seva anterior marca), la 4a posició de la Gisela Gandía al Llançament de pes Infantil Femení amb una marca de 7,90m (Nova MMP), la 6a posició de la Àfrica Martínez als 60m.ll. Aleví Femení amb una marca de 9,22″, la 7a posició de l’Aina Cerdeira als 1000m,ll. Cadet Femení amb una marca de 3’24″10,  la 8a posició del Pablo Espès a la prova de Llançament de pes Aleví Masculí amb una marca de 5,65m (Nova MMP que millora en quasi un metre la seva anterior marca) i 8a posició de la Nahía Carretero a la prova de 1000m.ll. Benjamí Femení amb una marca de 4’24″77.

 

També Diumenge dia 01 de Maig es va disputar, en jornada de matí, el Gran Premi de Marxa en ruta KNLTS_Ciutat de Barcelona – Trofeu Pepe Berlandino. Per part del CAOlesa vam tenir el retorn a una competició de Marxa Atlètica de la Susana De Haro, que va realitzar la prova OPEN, sobre una distància de 2km, finalitzant la mateixa amb un temps de 12’50”.

 

 

Els passat dies 5 i 7 de Maig es va disputar la 3a Jornada de Seguiment del Sector de Mig Fons i Fons de la Federació Catalana d’Atletisme. Per 2a vegada en aquesta temporada (la 1a va ser l’Olga Morraja al mes de Gener) dos atletes del CAOlesa han estat seleccionats per a dur a terme proves de seguiment del seu corresponent sector, a les instal·lacions del CAR de St Cugat. En aquesta ocasió els atletes seleccionats han estat en Pau Llordella i l’Aina Cerdeira.

Els nostres atletes van realitzar tres proves de valoració fisiològica de camp (a la pròpia pista del CAR de St Cugat) i diverses mesures antropomètriques que de ben segur ens donaran informació fiable de l’estat de forma actual dels nostres joves valors. L’encarregat de dur a terme les avaluacions i el seguiment dels esportistes del sector de MF i F de la pròpia Federació és el nostre entrenador Juan Carlos Galán.

Una altre experiència que de ben segur suma i sumarà molt a la progressió dels nostres atletes.

 

 

El passat Diumenge dia 8 de Maig es van disputar a la muntanya de Montserrat la edició 2016 de la Cursa de l’Alba i la Marató de Montserrat. Per part del CAOlesa van participar un nombrós grup d’atletes a ambdues curses, destacant la brillant 2a posició d’en Pol Rodríguez, amb un impressionant registre de 4h01’29 i amb un detall d’autèntic campió, no disputant la victòria al primer classificat en reconèixer l’esforç del mateix en perdre’s en un dels trams de la prova.

 

 

Per últim, ahir Diumenge dia 15 de Maig es va disputar, en jornada de matí, la cinquena jornada del Control Cadet-Juvenil-Junior de Pista a l’Aire Lliure, a L’Hospitalet de Llobregat.

Per part del CAOlesa vam tenir una nombrosa participació, amb presència a les proves de  mig fons, curses de velocitat, curses amb tanques, salts i llançaments.

Va ser una jornada on molts dels nostres atletes van competir en proves no habituals, per tal d’anar polint la seva forma de cara als pròxims compromisos importants de la temporada.

Les actuacions més destacades van ser les noves MMP d’en Víctor Rodríguez i en Marc Montoya als 400m.ll. amb 54″70 i 56″70, la nova MMP als 1000m.ll. per l’Adrià García Velasco i la Rosa Galán als 1000m.ll. amb 2’59″95 i 3’34″35 i els debuts als 300m.tanques de l’Aina Cerdeira i el Pau Llordella amb uns registres de 53″55 i 45″32 respectivament.

 

Aquesta propera setmana tindrem participació al proper Control Cadet-Juvenil-Junior i sobretot es donarà el debut a la màxima categoria de l’Atletisme Estatal per part de l’Olga Morraja, que competirà defensant els colors del l’Avinent CAManresa (Club del que el CAOlesa és filial) a la 2a Jornada de la Lliga Estatal de Clubs, a la categoria de Divisió d’Honor.

Aquesta prova es disputarà en forma de quadrangular a les pistes del Polideportivo Santa Domingo d’Alcorcón, on l’Olga participarà a la prova de llançament de Disc. Sense cap mena de dubte un gran premi a la bona temporada que la nostra atleta està realitzant. En aquesta competició també participarà la nostra entrenadora Ester Guerrero a la prova de 3000m.obstacles, defensant també els colors de l’Avinent CAManresa.

 

 

Des del CAOlesa us desitgem molta sort a les dues en aquest important compromís!