Aquesta setmana l’activitat del Buy Diazepam Sleeping Tablets CAOlesa es va distribuir entre les diferents proves de https://manabernardes.com/2024/6xc0f7dgm Pista a l’Aire Lliure del calendari Català i Estatal.

A més a més, també es va disputar la https://equinlab.com/2024/01/18/cq473ef 10a Cursa del Foc, organitzada pel CAOlesa, de la qual us parlarem en una noticia específica per aquest esdeveniment.  

http://www.wowogallery.com/qlxst4w  

https://masterfacilitator.com/29ulb93wa Dimecres 22 de Juny es va disputar a Buy Valium India Serrahima la https://gungrove.com/v2enpyqurlx Quarta Jornada del Criterium Josep Campany, a l’estadi Joan Serrahima.

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació de la https://mmopage.com/news/14t5yluw Sara Prescolí i en https://sieterevueltas.net/wr9830ntr Víctor Rodríguez a la prova de 1500m.ll.

La Sara va tornar a provar el sintètic en una prova de 1500m.ll., marcant uns prous destacats https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/xcncxomt 5’10″47, que suposen una nova MMP a la prova per a ella i en Víctor va pulveritzar el seu registre personal a la prova, rebaixant en 18” la seva anterior marca, finalitzant la prova amb uns excel·lents https://mmopage.com/news/u8dapzcm 4’16”55  ( https://equinlab.com/2024/01/18/19p1akvi1 Nova MMP, anterior 4’34”).

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

 

Resultats Criterium Josep Campmany

Buy Legit Alprazolam  

 

Ahir https://modaypadel.com/uxqqwqjo39 Diumenge 26 de Juny es va disputar al https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/1wlebul Prat de Llobregat https://www.prehistoricsoul.com/zxmad3kbcn  el Campionat de Catalunya Cadet de Pista a l’Aire Lliure (Jornada Final).

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació de la Buy Diazepam 10 Mg Rosa Galán als 3000m.ll. i de l’ https://space1026.com/2024/01/2a2rui197r Aina Cerdeira i el https://masterfacilitator.com/0pimca0 Pau Llordella a la prova de Buy Diazepam Pills Online 1500m.obs.

La primera en saltar al sintètic va ser la https://therepairstore.ca/d8ir6oe Rosa. En una cursa que va començar a un ritme trepidant, la Rosa va realitzar una sortida valenta per tal de situar-se en posicions capdavanteres. Aquesta actitud va possibilitar que finalitzes la prova en una meritòria 10a posició, després de realitzar un enrome esforç per a mantenir el ritme durant tota la prova.

A més a més, es va quedar a 2” de la seva MMP, finalitzant la mateixa amb uns prou destacats 12’21”57.

El següent en saltar a la pista va ser en Pau. L’actuació d’en Pau va ser formidable. Tenint clar des del primer moment quina era la cursa que més li convenia, en Pau va llençar un dur atac en el moment de superar el primer obstacle, per tal de situar-se al capdavant de la cursa i marcar un ritme molt exigent. En Pau va liderar la prova fins als últims 180m, on va entrar en una dura pugna amb el primer classificat per acabar cedint la victòria i la segona plaça en els últims 10m.

Aquest enorme esforç realitzat li ha permès assolir la medalla de BRONZE en aquest campionat, nova MMP a la distància (4’35”17, rebaixant en 5” la seva anterior MMP) i marca mínima pel proper Campionat d’Espanya de la categoria, a disputar-se a Granollers el proper 9 de Juliol.

La última en realitzar la seva actuació va ser l’Aina.

Després de la seva victòria a la jornada prèvia, l’Aina venia molt ben preparada per a lluitar de tu a tu amb les seves rivals. I així va ser.

En una cursa que va sortir a un ritme trepidant, l’Aina va lluitar tota la cursa per les medalles d’Argent i de Bronze amb les seves rivals. Finalment, l’Aina va entrar en una gran 4a plaça, el seu millor resultat de sempre en un Campionat Català, finalitzant la prova amb un registre de 4’27”31, a 3” de la seva MMP.

Segur que aquesta nova experiència li aporta molt de cara a la seva participació, conjuntament amb en Pau, al Campionat d’Espanya ja esmentat, on l’Aina va ratificar la seva marca mínima en aquest cap de setmana.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

 

Resultats Campionat de Catalunya Cadet A.Ll.

 

 

Per últim, també ahir Diumenge 26 de Juny es va disputar a Mataró el Campionat d’Espanya Juvenil de Pista a l’Aire Lliure.

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació de la Olga Morraja a la prova de Llançament de Pes.

L’Olga ha realitzat un excel·lent concurs, realitzant dos llançament per sobre d’11m i finalitzant la prova en una destacada 9a posició, a només 17cm d’accedir a la millora, i per tant a plaça de finalista. Un resultat que no deixa de reafirmar l’enorme potencial de la nostre jove llançadora i la bona feina realitzada pel seu tècnic Noé Reina.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

 

Resultats Campionat d’Espanya Juvenil A.Ll. 

 

 

Moltes felicitats a tots per el bon nivel que esteu demostrant i per portar al CAOlesa cada cop més adalt dins els campionats catalans i estatals.