Aquesta setmana l’activitat del Prescription Ambien Online CAOlesa es va distribuir entre les diferents proves de https://acatfcl.cat/tbcc4c9 Pista a l’Aire Lliure del calendari Català i Estatal.

A més a més, també es va disputar la https://abressa.com/0hqz6gx9 10a Cursa del Foc, organitzada pel CAOlesa, de la qual https://elartedemedir.com/blog/0v504je us parlarem en una noticia específica per aquest esdeveniment.  

Ambien Sale Online  

https://www.aytolardero.org/2023/09/14/ojl4zfm5v6 Dimecres 22 de Juny es va disputar a Serrahima la https://dopsiurana.com/tun92vbd0a6 Quarta Jornada del Criterium Josep Campany, a l’estadi Joan Serrahima.

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació de la https://elmilanoreal.com/01jw5fr95 Sara Prescolí i en Víctor Rodríguez a la prova de 1500m.ll.

La https://araquealuminios.com/r4nzhxxf8ss Sara va tornar a provar el sintètic en una prova de Buy Ambien Prescription Online 1500m.ll., marcant uns prous destacats 5’10″47, que suposen una nova MMP a la prova per a ella i en https://www.a-crear.com/vg2uo13 Víctor va pulveritzar el seu registre personal a la prova, rebaixant en 18” la seva anterior marca, finalitzant la prova amb uns excel·lents 4’16”55  ( Ambien Sale Online Cheap Nova MMP, anterior 4’34”).

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

 

Resultats Criterium Josep Campmany

 

 

Ahir Zolpidem Online Shop Diumenge 26 de Juny es va disputar al Prat de Llobregat Order Ambien From India  el Buy Zolpidem Online Eu Campionat de Catalunya Cadet de Pista a l’Aire Lliure (Jornada Final).

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació de la https://www.balantia.com/es/0gzu8o792b Rosa Galán als https://acatfcl.cat/sy315pmcgb 3000m.ll. i de l’ Aina Cerdeira i el Cheapest Zolpidem Pau Llordella a la prova de Cheap Zolpidem Er 1500m.obs.

La primera en saltar al sintètic va ser la https://www.jaumebalmes.com/s9wdhp9a Rosa. En una cursa que va començar a un ritme trepidant, la Rosa va realitzar una sortida valenta per tal de situar-se en posicions capdavanteres. Aquesta actitud va possibilitar que finalitzes la prova en una meritòria 10a posició, després de realitzar un enrome esforç per a mantenir el ritme durant tota la prova.

A més a més, es va quedar a 2” de la seva MMP, finalitzant la mateixa amb uns prou destacats https://www.aytoyuncler.com/2023/09/14/nk7zj2g20g 12’21”57.

El següent en saltar a la pista va ser en https://elmilanoreal.com/zj3fcpnggr Pau. L’actuació d’en Pau va ser formidable. Tenint clar des del primer moment quina era la cursa que més li convenia, en Pau va llençar un dur atac en el moment de superar el primer obstacle, per tal de situar-se al capdavant de la cursa i marcar un ritme molt exigent. En Pau va liderar la prova fins als últims 180m, on va entrar en una dura pugna amb el primer classificat per acabar cedint la victòria i la segona plaça en els últims 10m.

Aquest enorme esforç realitzat li ha permès assolir la medalla de BRONZE en aquest campionat, https://aguasdeburgos.com/ov4ok6v7 nova MMP a la distància ( https://www.jaumebalmes.com/occ5il1c 4’35”17, rebaixant en 5” la seva anterior MMP) i marca mínima pel proper Campionat d’Espanya de la categoria, a disputar-se a https://alfombrasbsb.com/93g2c7y7 Granollers el proper 9 de Juliol.

La última en realitzar la seva actuació va ser l’ https://www.aytolardero.org/2023/09/14/04x801z88 Aina.

Després de la seva victòria a la jornada prèvia, l’ Purchasing Ambien Aina venia molt ben preparada per a lluitar de tu a tu amb les seves rivals. I així va ser.

En una cursa que va sortir a un ritme trepidant, l’ https://abressa.com/ex0ceqi3 Aina va lluitar tota la cursa per les medalles d’Argent i de Bronze amb les seves rivals. Finalment, l’ https://acuasec.com/tw2n1ac Aina va entrar en https://dopsiurana.com/pw0nwdq una gran 4a plaça, el seu millor resultat de sempre en un Campionat Català, finalitzant la prova amb un registre de 4’27”31, a 3” de la seva MMP.

Segur que aquesta nova experiència li aporta molt de cara a la seva participació, conjuntament amb en Pau, al Campionat d’Espanya ja esmentat, on l’Aina va ratificar la seva marca mínima en aquest cap de setmana.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

 

Resultats Campionat de Catalunya Cadet A.Ll.

 

 

Per últim, també ahir https://www.balantia.com/es/ivl1fc19o Diumenge 26 de Juny es va disputar a Order Ambien Online Mataró  el Campionat d’Espanya Juvenil de Pista a l’Aire Lliure.

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació de la Olga Morraja a la prova de Llançament de Pes.

L’Olga ha realitzat un excel·lent concurs, realitzant dos llançament per sobre d’11m i finalitzant la prova en una destacada 9a posició, a només 17cm d’accedir a la millora, i per tant a plaça de finalista. Un resultat que no deixa de reafirmar l’enorme potencial de la nostre jove llançadora i la bona feina realitzada pel seu tècnic Noé Reina.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

 

Resultats Campionat d’Espanya Juvenil A.Ll. 

 

 

Moltes felicitats a tots per el bon nivel que esteu demostrant i per portar al CAOlesa cada cop més adalt dins els campionats catalans i estatals.