El passat Dissabte dia 14 de Desembre es van disputar a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell, els primers Controls per les categories Cadet (en horari de matí) i Juvenil-Junior (en horari de tarda).

Molts atletes del CAO van participar en els mateixos, prenent contacte amb la pista coberta per primera vegada en aquesta temporada. Va haver-hi diversitat en els resultats, però tots van intentar donar el millor de si mateixos a les diferents proves. Els resultats més destacats van ser els següents:

Nicolás del Castillo Luque: 4t classificat a la prova de salt amb perxa amb una marca de 2,95m, el que suposa una nova MMP. A més a més, també va disputar la prova de triple salt, finalitzant en la 8a posició amb uns prometedors 10,26m.

Olga Morraja Mostazo: 12a a la prova de llançament de pes amb una marca de 8,00m (3kg). A més a més, l’Olga també va disputar les proves de Alçada i 600m.ll.

Carles Font Nomen: 4t a la 3a sèrie dels 60m.ll. amb una marca de 7″61, el que suposa una nova MMP.

Adriana Morraja Mostazo: 8a a la 3a sèrie dels 60m.ll. amb una marca de 8″65, el que suposa una nova MMP. A més a més també va finalitzar en 5a posició a la prova de llançament de pes, amb una marca de 7,58m (4kg).

El passat Diumenge dia 15 de Desembre, es van disputar diverses proves de ruta i cros arreu del territori

A la cursa de 5 i 10km del RACC un bon grapat d’atletes del CAO van prendre part en la cursa. Destacar el podi de Pau Llordella a la cursa de 1km, la rebaixa en més de 2′ per part de la Ona Llordella (25’24”) a la cursa de 5km i la MMP en 10km per Aurora Sánchez Zafra (48’08”).

A la cursa de 6km de la UAB, 21a posició per al Marc Soriano Amores recuperant bones sensacions amb un temps de 25’06”

A la Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú  va participar l’Enric Vicente Andrés, finalitzant la prova en la posició 291 i un temps d’1h35’20”.

Al 36è Cros de Rubí, victòria a la categoria Promesa Masculí per al Raúl Agudo Parra, assolint també la 2a posició a la classificació general. També molt bona actuació del Marc Reyes Camps, assolint la 13a posició a la cursa OPEN Masculí.

Moltes felicitats a tots i totes per els bons resultats aconseguits.