El passat Dissabte dia 9 d’Abril els grups Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví del CAOlesa es van desplaçar fins a Manresa, per a la disputa de la 2a Jornada del Control Manresà de Promoció.

La participació va ser molt nombrosa, amb un grup de 22 atletes. Tots ells van poder participar en 3 proves, essent una jornada ideal per a la pràctica de les diferents especialitats atlètiques habituals en els nostres entrenaments.

 

El nostre club va tenir representació a les curses de velocitat (60m.ll.), Mig Fons (2000m.ll.), Salts (Llargada i Alçada), Llançaments (Pilota) i relleus (4x60m.ll.).

 

 

Com a resultats més destacats cal assenyalar els 2,97m al Salt de Llargada Benjamí Masculí del Pau Fernández, els 9″2 als 60m.ll. per la África Martínez, els 8’37″3 de la Olalla Lacort als 2000m.ll. o els 22,53m de l’Ivan Pérez al Llançament de pilota.

Però el més important de tot va ser l’esforç realitzat per tots i cadascun d’ells, fet que els va permetre demostrar les seves millores personals dins un molt bon ambient de club.

Podeu consultar els resultats complets i fotografies de la jornada als següents enllaços:

 

Resultats 2a Jornada Control Manresa de Promoció

 

 

 Fotos 2a Jornada Control Manresa de Promoció

 

 

Moltes felicitats a atletes i entrenadors per aquest excel·lent treball!