https://elmilanoreal.com/5bltx9u  

https://elartedemedir.com/blog/rsmgoryj Aquest cap de setmana l’activitat del CAOlesa s’ha centrat a les proves de pista a l’Aire Lliure i Curses de Muntanya.

https://www.a-crear.com/hbl1zplp5x Dissabte dia 28 de Maig, a Terrassa, es va disputar la 9a Jornada del Control Benjamí-Aleví-Infantil organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme.

https://www.aytolardero.org/2023/09/14/qbzxd30 Per part del nostre club i va prendre part el Grup Aleví, el qual va participar a les proves de Llançament de Disc, 60m.ll. o https://aguasdeburgos.com/15nvojige 600m.ll.

https://alfombrasbsb.com/7vvjjio3y4q Tots ells han pogut posar en pràctica el bon treball realitzat a pista, essent molt clara la diferència a la prova de llançament de disc, on a principi de temporada els atletes eren incapaços de fer girar el Disc, i ara fins i tot alguns llancen millor amb la tècnica giratòria. Sense cap mena de dubte, els joves valors fan dia rere dia passos endavant en la seva formació.

https://dopsiurana.com/htuqaudgdn  

Cheapest Price For Zolpidem  

 

Buy Ambien In Canada Avui Diumenge dia 29 de Maig, a Mataró, s’ha disputat la Buy Generic Ambien Cr 6a Jornada del Control Cadet-Juvenil-Junior organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme.

Per part del CAOlesa han participat en https://elartedemedir.com/blog/22ga04fi4xw Pau Llordella i l’ Ambien Uk Buy Aina Cerdeira als 1500m.obstacles i la Carlota Lacort als https://www.balantia.com/es/nlgf56rtyy 200m.ll..

https://aguasdeburgos.com/ab9epspg30 Tots ells han donat el millor d’ells mateixos, assolint en el cas del Brand Ambien Online Pau MMP a la prova, essent 3r classificat ( Ambien For Sale Online 4:41.53, rebaixant en 8″ la seva anterior marca), l’ https://www.aytoyuncler.com/2023/09/14/t1jxmgaxqli Aina corrent de més a menys ha donat un bon nivell global en una cursa difícil de gestionar, finalitzant en una destacada Discount Ambien Online 5a posició i la Carlota ha realitzat la seva Buying Ambien Online Safe MMT als 200m.ll. amb vent lleugerament superior al permès ( Ordering Zolpidem Online 28.60, +3,6).

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

 

Resultats Control Cadet-Juvenil-Junior (6a Jornada)

 

 

També avui Diumenge dia 29 de Maig, a Gavà, s’ha disputat el  https://alfombrasbsb.com/cs4xst2m 2n. Critèrium de Llançaments Ciutat de Gavà amb participació per part del CAOlesa de l’ https://aguasdeburgos.com/nq6zco6l Olga Morraja a les proves de https://acuasec.com/7m8aa66cxq5 Llançament de Disc i https://www.aytolardero.org/2023/09/14/cvrxhl7uk Llançament de Pes.

L’ https://www.balantia.com/es/8j6karsfuag Olga ha realitzat un bon primer concurs, assolint MMP al llançament de Disc amb https://abressa.com/54pc612rcbl 31,53m i un de mes discret al llançament de Pes, on ha obtingut una marca de 10,63m.

https://www.a-crear.com/1pteqqd2x0y Aquesta competició ha estat el pas previ per al proper Ct de Catalunya Juvenil-Junior-Promesa, a disputar-se el proper cap de setmana a Lloret de Mar, on l’Olga hi prendra part en aquestes dues proves.

 

 

També avui Diumenge dia 29 de Maig, a Molins de Rei, s’ha disputat la  https://elmilanoreal.com/8yv9qwh V Cursa Ecològica de Muntanya amb participació per part del CAOlesa de la https://acuasec.com/nfanuf7 Nuria Puigventós i d’en Joan Sanahuja.

Els resultats dels nostres atletes han estat els següents:

Núria Puigventós Oliver 3:12:28 (tr 3:12:09)
Joan Sanahuja I Escribà 3:09:13 (tr 3:08:54)