Aquest cap de setmana l’activitat del CAOlesa s’ha centrat a les proves de pista a l’Aire Lliure i Curses de Muntanya.

Dissabte dia 28 de Maig, a Terrassa, es va disputar la 9a Jornada del Control Benjamí-Aleví-Infantil organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme.

Per part del nostre club i va prendre part el Grup Aleví, el qual va participar a les proves de Llançament de Disc, 60m.ll. o 600m.ll.

Tots ells han pogut posar en pràctica el bon treball realitzat a pista, essent molt clara la diferència a la prova de llançament de disc, on a principi de temporada els atletes eren incapaços de fer girar el Disc, i ara fins i tot alguns llancen millor amb la tècnica giratòria. Sense cap mena de dubte, els joves valors fan dia rere dia passos endavant en la seva formació.

 

 

 

Avui Diumenge dia 29 de Maig, a Mataró, s’ha disputat la 6a Jornada del Control Cadet-Juvenil-Junior organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme.

Per part del CAOlesa han participat en Pau Llordella i l’Aina Cerdeira als 1500m.obstacles i la Carlota Lacort als 200m.ll..

Tots ells han donat el millor d’ells mateixos, assolint en el cas del Pau MMP a la prova, essent 3r classificat (4:41.53, rebaixant en 8″ la seva anterior marca), l’Aina corrent de més a menys ha donat un bon nivell global en una cursa difícil de gestionar, finalitzant en una destacada 5a posició i la Carlota ha realitzat la seva MMT als 200m.ll. amb vent lleugerament superior al permès (28.60, +3,6).

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

 

Resultats Control Cadet-Juvenil-Junior (6a Jornada)

 

 

També avui Diumenge dia 29 de Maig, a Gavà, s’ha disputat el 2n. Critèrium de Llançaments Ciutat de Gavà amb participació per part del CAOlesa de l’Olga Morraja a les proves de Llançament de Disc i Llançament de Pes.

L’Olga ha realitzat un bon primer concurs, assolint MMP al llançament de Disc amb 31,53m i un de mes discret al llançament de Pes, on ha obtingut una marca de 10,63m.

Aquesta competició ha estat el pas previ per al proper Ct de Catalunya Juvenil-Junior-Promesa, a disputar-se el proper cap de setmana a Lloret de Mar, on l’Olga hi prendra part en aquestes dues proves.

 

 

També avui Diumenge dia 29 de Maig, a Molins de Rei, s’ha disputat la V Cursa Ecològica de Muntanya amb participació per part del CAOlesa de la Nuria Puigventós i d’en Joan Sanahuja.

Els resultats dels nostres atletes han estat els següents:

Núria Puigventós Oliver 3:12:28 (tr 3:12:09)
Joan Sanahuja I Escribà 3:09:13 (tr 3:08:54)