El passat cap de setmana ha estat el que ha registrat més participació i més diversa en el que va de temporada.

El https://www.mtwmag.com/kgklv0mtml CAOlesa ha estat representat en competicions atlètiques de tot tipus, d https://clikealo.com/0etuldu1 es dels més petits als més grans i en watch tots els tipus de prova atlètica ( https://www.woolcan.net/m2zdwk9 Curses de velocitat, curses de mitja i llarga distància, tanques, llançaments i salts). A més a més, ha estat el follow site debut oficial del grup de triatletes del Club defensant els colors de la nostra entitat follow link en una prova de Triatló.

Buy Valium Safely Online Dissabte dia 12 de Desembre, a Buy Genuine Diazepam Uk Terrassa, es va disputar la go to site 2a Jornada del Control Benjamí-Aleví-Infantil, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme. El nostre club va estar representat pels atletes de les categories Aleví i Infantil de la nostra entitat, participant la majoria d’ells en una cursa (velocitat, migfons o marxa) i en una prova de llançament.

A expenses de la publicació de resultats per part de l’organitzador, l’actuació més destacada va ser la de la https://vaidosaefeminina.com/index.php/4wgyq73i4 Daniela Fernández a la prova de enter Llançament de pes Aleví Femení obtenint una marca molt destacada per sobre dels 7,50m, que https://www.nnhopes.org/nnh-blog/tjm17df51f probablement li suposaran Buy Diazepam Without marca mínima per al proper Campionat de Catalunya de la categoria.

 

watch També Dissabte dia 12 de Desembre, a  Buy Valium 2Mg Sabadell, es va disputar la https://deepblue.com/aq03dcg 1a Jornada del Control Cadet en Pista Coberta, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme. El nostre club va estar representat per diversos atletes, repartint-se en aquesta jornada entre les Cheap Generic Valium Online curses de 60, 300, 600 i 1000m.ll. i la prova de Triple Salt.

Com a resultats destacats d’aquesta jornada cal esmentar els excel·lents https://www.mtwmag.com/wcdv2ah 9,49m (MMP) de la Marina Pérez a la prova de https://vilarriba.com/2023/11/06/32gxvh5 Triple Salt (10a posició de l’any 2002 i a dos posicions de passar a la millora), la https://vaidosaefeminina.com/index.php/d529ktn 4a millor marca dels participants (2’53″48, nova MMP i rebaixa de quasi 9″ a la seva anterior millor marca) del watch Pau Llordella a la prova de https://deepblue.com/kx79rgyf 1000m.ll., a  https://makerversity.org/shr5oacdlyt 4a millor marca dels participants (3’20″75, nova MMP i rebaixa de 2″ a la seva anterior millor marca) de la click here Aina Cerdeira a la prova de  https://iberomedia.com/blog-inbound-marketing/7w3xt8wrbl 1000m.ll.

 

https://clikealo.com/c2o13dm3 També Dissabte dia 12 de Desembre, a  source link Sabadell, però en jornada de tarda, es va disputar la  https://mybeautybunny.com/gzb2tsk68p 1a Jornada del Control Juvenil-Junior en Pista Coberta, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme. El nostre club va estar representat per diversos atletes, repartint-se en aquesta jornada entre les  https://melissasmissteak.com/tlvi9j8 curses de 60m.t., 60m.ll. i 400m.ll.

Com a resultats destacats d’aquesta jornada cal esmentar el bon debut de https://www.woolcan.net/25gi2qsp7 Víctor Rodríguez i https://naturallyequine.com/2023/11/dq7rhuxn Marc Montoya als here 400m.ll. ( Buy Strong Valium 57″74 i 58″47 respectivament) i https://www.lizandryan.com/wto38gitp Mónica Lobo als go 60m.ll. (8″54, el que suposa una nova MMP).

https://mybeautybunny.com/ny6nz1u Diumenge dia 13 de Desembre, a https://deepblue.com/ri2t7v55u5i Viladecans, es va disputar el https://vilarriba.com/2023/11/06/01d3ejlvq Ct de Catalunya de 5km en Ruta (La Sansi 9). El https://iberomedia.com/blog-inbound-marketing/5a726vcjj CAOlesa va comptar amb la participació de Sara Prescolí i Isaac Hernández, els quals van obtenir resultats prou destacats. La Buy Valium With Mastercard Online Sara va assolir la enter site 2a posició a la seva categoria de la cursa, obtenint també la https://makerversity.org/ql4f2khx 4a posició al Ct de Catalunya (categoria Veterà Femení). Tot això ho va assolir gràcies a un watch excel·lent registre de 18’42” (18’40” de temps real) que https://melissasmissteak.com/0v7s61i1 iguala la seva MMP a la distància. Per la seva part l’ source Isaac va finalitzar la cursa amb un registre de Buy Valium Roche 20’26”, el que https://vaidosaefeminina.com/index.php/p2qepeqs MMT a la distància.

 

https://palmlabsadhesives.com/bkth1pgxjuy També Diumenge dia 13 de Desembre,  Vilanova i la Geltrú, es va disputar la XXVII Mitja Marató Ciutat de Vilanova, amb representació de dos atletes del CAOlesa, en Raúl Agudo i en Miquel Puig. Aquesta competició corresponia també al Ct de Catalunya Universitari de la distància.

Els nostres dos atletes van realitzar dos molt bones actuacions, assolint en el cas d’en Raúl la 6a posició al Ct de Catalunya Universitari i una rebaixa de gairabé 5′ a la seva anterior MMP. Aquí teniu els resultats complets dels nostres dos atletes:

Raúl Agudo Parra C.A. OLESA 01:21:52 MMP
Miquel Puig Belmonte C.A. OLESA 01:43:05

També Diumenge dia 13 de Desembre, Terrassa, es va disputar la VI Duatló de Muntanya de Terrassa (Campionat de Catalunya per Grups d’Edat). Aquesta Duatló donava el tret de sortida a la temporada de Duatló per a la majoria dels Triatletes del CAOlesa. El nostre club va comptar amb la participació d’en Fernando Fernández, en Marc Barranco, l’Albert Solsona (debut en una prova de Duatló) i l’Albert Collado.

El resultat més destacat va ser la brillant 51a posició a la classificació general d’en Fernando Fernández (8è classificat al grup d’Edat de 35 a 39 anys) amb un temps de 01:37:07). Per equips, el CAOlesa es va situar en una prou destacada 17a posició final.

 

També Diumenge dia 13 de Desembre, a Sabadell, però en jornada de tarda, es va disputar la 1a Jornada del Control Absolut en Pista Coberta, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme. El nostre club va estar representat per l’Edgar Vázquez a la prova de 60m.ll. L’Actuació del nostre atleta va ser brillant. A les eliminatòries va ser el guanyador de la 3a sèrie amb una marca de 7″37 (Nova MMP) que li va donar accés a la Final (primera vegada que succeix això amb una atleta del CAOlesa en l’actual Pista Coberta de Catalunya). Posteriorment, a la final, l’Edgar va tornar a repetir una destacada actuació realitzant 7″38, el que és la seva segona millor marca de sempre a la distància. Sense cap mena de dubte, un excel·lent inici per al nostre velocista.

Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits!