El passat cap de setmana ha estat el que ha registrat més participació i més diversa en el que va de temporada.

El Buy Xanax Mexico CAOlesa ha estat representat en competicions atlètiques de tot tipus, d https://photovisions.ca/4ayspvo3 es dels més petits als més grans i en https://restoreredspruce.org/2024/05/13/y9vqrb6ve tots els tipus de prova atlètica ( https://annmorrislighting.com/uwawtcayb Curses de velocitat, curses de mitja i llarga distància, tanques, llançaments i salts). A més a més, ha estat el enter site debut oficial del grup de triatletes del Club defensant els colors de la nostra entitat source link en una prova de Triatló.

source Dissabte dia 12 de Desembre, a go to link Terrassa, es va disputar la https://grannysglasses.com/?p=4jddkbmbe 2a Jornada del Control Benjamí-Aleví-Infantil, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme. El nostre club va estar representat pels atletes de les categories Aleví i Infantil de la nostra entitat, participant la majoria d’ells en una cursa (velocitat, migfons o marxa) i en una prova de llançament.

A expenses de la publicació de resultats per part de l’organitzador, l’actuació més destacada va ser la de la follow site Daniela Fernández a la prova de https://www.vertaglia.com/6giutcjw Llançament de pes Aleví Femení obtenint una marca molt destacada per sobre dels 7,50m, que https://aguasamazonicas.org/pj8qlt59g probablement li suposaran https://yplocal.us/gs0hlwx64k marca mínima per al proper Campionat de Catalunya de la categoria.

 

here També Dissabte dia 12 de Desembre, a  https://www.jacobysaustin.com/2024/05/inbdcyt5o1 Sabadell, es va disputar la Buy Valium Cheap Online Uk 1a Jornada del Control Cadet en Pista Coberta, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme. El nostre club va estar representat per diversos atletes, repartint-se en aquesta jornada entre les source link curses de 60, 300, 600 i 1000m.ll. i la prova de Triple Salt.

Com a resultats destacats d’aquesta jornada cal esmentar els excel·lents source 9,49m (MMP) de la Marina Pérez a la prova de https://grannysglasses.com/?p=krf65d1 Triple Salt (10a posició de l’any 2002 i a dos posicions de passar a la millora), la https://restoreredspruce.org/2024/05/13/pi2l6fpb2s 4a millor marca dels participants (2’53″48, nova MMP i rebaixa de quasi 9″ a la seva anterior millor marca) del click here Pau Llordella a la prova de https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/oxcn4ot 1000m.ll., a  Buy Generic Xanax Bars 4a millor marca dels participants (3’20″75, nova MMP i rebaixa de 2″ a la seva anterior millor marca) de la https://dentaris-sa.com/2024/05/13/19gimy0o Aina Cerdeira a la prova de  go to site 1000m.ll.

 

https://pkuatm.org/2024/05/13/hugb2l9zp També Dissabte dia 12 de Desembre, a  Buy Diazepam Online Cheap Uk Sabadell, però en jornada de tarda, es va disputar la  follow url 1a Jornada del Control Juvenil-Junior en Pista Coberta, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme. El nostre club va estar representat per diversos atletes, repartint-se en aquesta jornada entre les  source link curses de 60m.t., 60m.ll. i 400m.ll.

Com a resultats destacats d’aquesta jornada cal esmentar el bon debut de source Víctor Rodríguez i https://templedavid.org/symons/g34ppz9nr Marc Montoya als Buy Diazepam Tablets Uk 400m.ll. ( https://photovisions.ca/wdnpguajxn1 57″74 i 58″47 respectivament) i https://domainebregeon.com/ktpi8u4rzsw Mónica Lobo als 60m.ll. (8″54, el que suposa una nova MMP).

Diumenge dia 13 de Desembre, a Viladecans, es va disputar el Ct de Catalunya de 5km en Ruta (La Sansi 9). El CAOlesa va comptar amb la participació de Sara Prescolí i Isaac Hernández, els quals van obtenir resultats prou destacats. La Sara va assolir la 2a posició a la seva categoria de la cursa, obtenint també la 4a posició al Ct de Catalunya (categoria Veterà Femení). Tot això ho va assolir gràcies a un excel·lent registre de 18’42” (18’40” de temps real) que iguala la seva MMP a la distància. Per la seva part l’Isaac va finalitzar la cursa amb un registre de 20’26”, el que MMT a la distància.

 

També Diumenge dia 13 de Desembre, Vilanova i la Geltrú, es va disputar la XXVII Mitja Marató Ciutat de Vilanova, amb representació de dos atletes del CAOlesa, en Raúl Agudo i en Miquel Puig. Aquesta competició corresponia també al Ct de Catalunya Universitari de la distància.

Els nostres dos atletes van realitzar dos molt bones actuacions, assolint en el cas d’en Raúl la 6a posició al Ct de Catalunya Universitari i una rebaixa de gairabé 5′ a la seva anterior MMP. Aquí teniu els resultats complets dels nostres dos atletes:

Raúl Agudo Parra C.A. OLESA 01:21:52 MMP
Miquel Puig Belmonte C.A. OLESA 01:43:05

També Diumenge dia 13 de Desembre, Terrassa, es va disputar la VI Duatló de Muntanya de Terrassa (Campionat de Catalunya per Grups d’Edat). Aquesta Duatló donava el tret de sortida a la temporada de Duatló per a la majoria dels Triatletes del CAOlesa. El nostre club va comptar amb la participació d’en Fernando Fernández, en Marc Barranco, l’Albert Solsona (debut en una prova de Duatló) i l’Albert Collado.

El resultat més destacat va ser la brillant 51a posició a la classificació general d’en Fernando Fernández (8è classificat al grup d’Edat de 35 a 39 anys) amb un temps de 01:37:07). Per equips, el CAOlesa es va situar en una prou destacada 17a posició final.

 

També Diumenge dia 13 de Desembre, a Sabadell, però en jornada de tarda, es va disputar la 1a Jornada del Control Absolut en Pista Coberta, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme. El nostre club va estar representat per l’Edgar Vázquez a la prova de 60m.ll. L’Actuació del nostre atleta va ser brillant. A les eliminatòries va ser el guanyador de la 3a sèrie amb una marca de 7″37 (Nova MMP) que li va donar accés a la Final (primera vegada que succeix això amb una atleta del CAOlesa en l’actual Pista Coberta de Catalunya). Posteriorment, a la final, l’Edgar va tornar a repetir una destacada actuació realitzant 7″38, el que és la seva segona millor marca de sempre a la distància. Sense cap mena de dubte, un excel·lent inici per al nostre velocista.

Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits!