Avui Diumenge dia 20 de Gener s’ha disputat pels carrers de Barcelona la 35ª edició de la cursa de Sant Antoni, disputant-se conjuntament en ella el XX Campionat de Catalunya Absolut i Veterà de 10km en ruta.

Els atletes del CAO han aconseguit bons resultats, millorant en alguns casos la seva marca personal en aquesta popular distància.

Cal destacar la 4ª posició en el Campionat de Catalunya Veterà per a Sara Prescolí Pacheco, realitzant a més a més marca personal a la distancia i trencant la barrera dels 40’.

Els resultats són els següents:

 

David Francisco   Castro C.A. OLESA    39:37
Sara Prescoli C.A. OLESA    39:56
Antonio Agut Domènech C.A. OLESA    39:51
Tomeu Gomila C.A. OLESA    41:27
Francisco Fernandez   Garzón C.A. OLESA    41:56
Isaac Hernández   Rubio C.A. OLESA    43:04
Xavi Garcia   boladeras C.A. OLESA    44:15
Antonio Alarcón   Toledo C.A. OLESA    44:24
Mireia Cano Nieto C.A. OLESA    44:59
Ana Ruiz Castro C.A. OLESA    46:55

 

 

 

A més a més, el passat Dissabte dos atletes del CAO van prendre part als controls Cadet-Juvenil-Junior en Pista Coberta organitzats per la Federació Catalan d’Atletisme.

 

A la jornada de matí, en Nicolás Del Castillo Luque va prendre part a la prova de salt amb perxa, quedant-se molt a prop de saltar 2,50m, estant a punt de millorar la seva millor marca personal (2,40m).

 

A la jornada de tarda, Andrea Abalos Rubio va realitzar una magnífica competició de 60m.ll., imposant-se a la primera sèrie, realitzant la millor marca de totes les participants i portant la seva marca personal fins a uns esplèndids 8”11.

 

Moltes felicitats a tots per els bons resultats.