El passat cap de setmana, l’activitat atlètica del CAO va estar repartida entre la pista coberta i la ruta.

 

Dissabte dia 2 de Febrer, en jornada de matí, es va disputar el CONTROL CADET en Pista Coberta, a Sabadell, amb participació de la atleta Tania Del Cerro Villalba, que va ser 10ª amb 2.30m, el que suposa millor marca de la temporada (MMT).

 

 

 

A la tarda, es va disputar a la mateixa instal·lació el CONTROL JUVENIL-JUNIOR en Pista Coberta, amb la participació de dos atletes del CAO. Els resultats van ser els següents:

 

Carles Font Nomen, 4º a la 6ª sèrie dels 200m.ll. amb 24”72

 

Adriana Morraja Mostazo, 10ª a la prova de llançament de pes amb 8,38m, el que suposa una millor marca personal (MMP) en el seu retorn a la competició després de molts mesos lesionada.

 

 

 

Diumenge dia 3 de Febrer, s’havia de disputar el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS INDIVIDUAL I DE CLUBS PER ATLETES VETERANS. Finalment la competició no es va disputar per el fort vent que va bufar a la seu del campionat, a la localitat Gironina de Ventalló.

 

El que si que es va disputar aquell mateix matí va ser la MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS, amb la participació de cinc atletes del nostre club amb els següents resultats:

 

Marc Barranco Pons C.A. OLESA     01:25:52
David Francisco Castro C.A. OLESA     01:34:14
Tomeu Gomila C.A. OLESA     01:35:05
Gerard Franch Margarit C.A. OLESA     01:36:00
Núria Puigventós Oliver C.A. OLESA     01:56:06

 

Finalment, l’atleta Andrea Abalos Rubio va participar per primera vegada al CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA.

L’Andrea va participar a la prova de 60m.ll. essent 6ª a la 2ª semifinal dels 60m.ll. amb 8”25. Va ser una bona experiència per la Andrea, que de ben segur li farà afrontar amb més serenitat els pròxims campionats dins la seva categoria.